Denne ukens blogg - Anna

Denne ukens blogg - Anna

Ukens blogg denne uken er Anna Rasmia! Profile - 1

Hei Anna, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei, jeg har det kjempe bra, takk! Det føles utrolig gøy å være ukens blogg. Dette må jo være den største motivasjonsboosten jeg har fått på lenge og jeg gleder meg så mye til å dele så mye som mulig med dere denne uken.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg blogger om mye forskjellig, men har mest fokus på mote og skjønnhet. På bloggen min kan dere lese alt fra min hverdag til hvordan jeg liker å kle meg. Jeg liker også å gi anbefalinger som virkelig funker, så kanskje blir det noe av det også?

Hva er ditt beste fototips?
Et lite tips når det gjelder portrett-og antrekksbilder er å være komfortabel med personen som tar bilde av deg. Det er da man får de beste bildene og det blir mye lettere å posere, bevege og ikke minst dumme seg ut som man vil. Det er ikke kun bra kvalitet som gjelder når man ser på et bilde, men også følelsene man får av å se på det og når man da er naturlig komfortabel på et bilde vil dette smitte over på den som ser det!

Et annet tips når det kommer til antrekksbilder er å stå litt på tå med den ene foten foran den andre. På den måten vil man fremheve figuren sin og ikke minst se litt høyere ut på bilder. Garantert mitt favoritt tips!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Koser meg hjemme med god mat og bra musikk med mine aller beste venner. Ingenting slår slike kvelder.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Garantert Kenza Zouiten! Den dama er fantastisk og inspirerende på så mange måter.

Hva er ditt skjulte talent?
Vet ikke helt om det er et talent, men jeg er en veldig flink selger! Jeg er flink til å overbevise folk.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år håper jeg på å ha realisert mange av mine drømmer. Jeg jobber ikke for noen andre enn meg selv og kanskje har jeg skapt noe som er mitt eget innenfor det jeg brenner mest for per dags dato. Jeg har også min egen lille familie og nyter hver dag sammen med de.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg er veldig opptatt av å ta gode og inspirerende bilder for å deretter basere teksten min på det. Jeg synes det er viktig at det skal være en sammenheng mellom tekst og bilde og at leseren skal få utbytte av å både lese og se innlegget mitt. Et mål med hvert innlegg er også at jeg skal være meg selv hele tiden og gjenspeile min personlighet gjennom både tekst og foto. Ikke prøve for hardt, men bare være meg selv.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
En flybillett til Thailand
En av de nye Snapshot veskene til Marc Jacobs (ELSK!!!)
Et nytt minnekort med e-k-s-t-r-e-m-t mye plass.Annas blogg: nouw.com/annarasmia