Denne ukens blogg - Anna

Denne ukens blogg - Anna

Ukens blogg denne uken er Anna Solberg. Profile -

Hei Anna, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, jeg har det veldig fint! Det å bli ukens blogg hadde jeg ikke helt forventet nå, så det var jo utrolig hyggelig! Det gir ekstra motivasjon, så det blir jo bare enda kjekkere å blogge fremover.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det er mye mat på min blogg, så det blir nok noen oppskrifter og lignende. Ellers kommer det til å handle om min hverdag og bilder jeg tar.

Hva er ditt beste fototips?
Det må nok bli å tenke på lyset. Å bruke naturlig lys er alltid fint, det har mye å si for bildene!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er i grunn veldig glad i rolige helger. De beste lørdagskveldene er ofte i armkroken til kjæresten med en film på skjermen eller kos med venner. Men så er det jo også alltid kjekt med en fest inni mellom!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er innom veldig mange blogger, så jeg henter inspirasjon fra mange steder hele tiden. Jeg er ofte innom flere som blogger her på nouw – det er så mange flinke!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg vet ikke.. Jeg har aldri funnet ut hva mine skjulte talenter er. Enten er de veldig skjult eller så er det ikke noe der i det hele tatt, hehe!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg forhåpentligvis fått meg en jobb som jeg trives godt i. Jeg håper at jeg har fått både hus og barn sammen med kjæresten, og at livet smiler!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver å fokusere på god kvalitet og at bloggen skal være ryddig. Jeg har perioder hvor jeg er flink til å faktisk planlegge litt, og da føler jeg innleggene også blir litt bedre.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
En ting må uten tvil være en reise til sol og varme! En ny iPhone og et par deilige høst/vinter sko hadde også passet meg fint.