Denne ukens blogg - Anna

Ukens blogg denne uken er Anna Bjørdal. Profile -

Hei Anna, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra, takk! Det er utrolig gøy å være ukens blogg, jeg føler meg veldig beæret!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kommer dere til å få lese hovedsakelig om mote og trender, men iblant kan jeg ikke dy meg og legger ut en matoppskrift eller to! Og kanskje noen beautytips hvis det er noe jeg virkelig elsker.

Hva er ditt beste modetips?
Mitt beste motetips er å ALDRI bruke noe du ikke føler deg vel i, uansett hvor trendy det er. Føler du deg ikke bra i et antrekk vil det gjenspeiles i din holdning og utstråling, og antrekket vil ikke lenger være like kult som du trodde.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Nå som jeg begynner å bli eldre frister det mindre og mindre å gå ut på byen i helgene, så jeg må jeg innrømme at det beste jeg vet på en lørdagskveld er å ligge i armkroken til kjæresten, se på film, drikke vin og spise smågodt! Hvis jeg har glemt å kjøpe smågodt på en lørdagskveld begynner jeg nesten å gråte, det er ikke tull engang.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får selvsagt inspirasjon fra alle de flinke bloggerne på Nouw, men utenom det leser jeg svært få blogger. Jeg får stort sett all min inspirasjon fra Instagram og Pinterest.

Hva er ditt skjulte talent?
At jeg kan plystre med fingrene? Talent og talent, men tidligere ble jeg alltid veldig imponert over de som kunne plystre med fingrene i munnen. Jeg aner ikke hvorfor…

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år jobber jeg som barne- og ungdomspsykolog (krysser fingrene for at denne blir oppfylt snart!), har et stort hus med kjæresten min og noen søte, små barn.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Planlegging er alfa og omega for meg. Jeg har en liste på mobilen over hvilke innlegg jeg vil poste. Og jeg er veldig opptatt av å poste kvalitetsinnlegg, så hvis jeg ikke har noe å poste en dag så stresser jeg ikke med å lage et middelmådig innlegg. Jeg poster ikke «bare for å poste».

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Jeg ønsker meg et stoooort marineblått skjerf, et par Chanel lignende sko fra Zara og en svart, oversized parkas.