Denne ukens blogg - Anja

Ukens blogg denne uken er Anja Catrine Venås! Profile -

Hei Anja, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heii. Ting har vært litt tøft den siste uken, men det begynner å komme seg. Å være ukens blogg er utrolig gøy. Jeg setter virkelig pris på at dere har lagt merke til meg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det er litt vanskelig å si, ettersom jeg aldri vet helt selv hva som kommer. Denne uken tror jeg det kommer til å bli en god del tanker og følelser. Jeg har mye i hodet for tiden. Men litt sminke og klær vil dere nok også få se.

Hva er ditt beste fototips?
Lys. Lys har alt å si. Og vinkler.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Da er jeg helst ute på noe morsomt med gode venninner og venner. Jeg er glad i å være sosial. Søndag er heller den dagen hvor jeg liker å være alene og holde på med mitt.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Hmm. Er det lov å være en blogger som ikke leser så veldig mange andre blogger? Haha. Om jeg leser noe er det som regel tankefulle innlegg med sterke meninger og følelser. Det snubler jeg over her og der, på forskjellige blogger. Men jeg elsker Linnéa Myhre.

Personlig blir jeg mest inspirert av bilder. Derfor er jeg mye på Instagram. Favorittene mine der er nok Fanny Lyckman, Victoria Törnegren, @xeniaoverdose og @dddistraction. Haha, også er jo nesten forelsket i Juliane Snekkestad. Hun er dødskul. Bortsett fra det finner jeg faktisk inspirasjon i venninnene mine. Ingenting er mer inspirerende enn litt "drømmende" samtaler.

Hva er ditt skjulte talent?
Vel, jeg kan sykle på enhjulssykkel, ta både backflip og frontflip med skru på trampoline og riste på øynene. Vet ikke helt hva som er det beste partytrikset.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg synes fremtiden er så skremmende at jeg ikke alltid tør tenke på slike spørsmål. Men jeg håper jeg har en jobb jeg elsker, funnet meg forståelsesfull kjæreste og kanskje forlovet meg. Eller så har jeg kanskje en liten baby på vei. Hvem vet. Jeg håper bare jeg er glad, egentlig.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Hmm. Spontanitet og følelser i øyeblikket, kanskje? De beste innleggene er de jeg skriver i rasende fart på mobilnotater. Eller sent om natten, i mørket, med fingrene som løper løpsk over tastaturet. Det er kanskje når følelsene og tankene tar litt overhånd at jeg er på mitt mest kreative.

Men bloggen bærer vel preg av det jeg liker å lese selv - noe som vil si at antrekksinnleggene ikke har så mye tekst, og om jeg først skriver om tanker, blir det ganske langt uten så mange bilder. Likevel er det kvalitet over kvantitet. Og fine bilder er veldig viktig.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Herkimer Claw Ring fra Bjørg Jewellery
Egen leilighet
A i snitt, så jeg kan dra på utveksling til New York
(Og Valentine's date) neida. jodaAnjas blogg: nouw.com/xanjac