Denne ukens blogg - Anita

Ukens blogg denna uken är Anita Fossberg. Profile -

Hei Anita, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det helt supert, takk! Nå er endelig sommeren her og det får jeg til å smile fra øre til øre. Det føles fantastisk å være ukens blogg. Jeg legger mye arbeid i den, så det er hyggelig å bli lagt merke til. Jeg vil jo inspirere, det er nettopp derfor jeg begynte å blogge.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere et lite innblikk i hverdagen min. Jeg er over gjennomsnittet glad i mat og kaffe, så det blir en del anbefalinger av restauranter og kaféer, i tillegg til egne oppskrifter. Ellers vil du finne dagens antrekk og alt annet jeg føler for å blogge om, rett og slett. Jeg prøver å produsere variert innhold.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt aller beste tips er faktisk å øve. Prøv deg frem og finn ut hva som gir best resultat. Lek deg med innstillingene på kamera, det er ofte mye lettere å få gode bilder hvis du stiller det inn selv, fremfor å bruke "auto". Ta bilder i godt lys, tar du bilder inne bør flytte objektet nærmest mulig vinduet. Lek deg i redigeringsprogrammer, men ikke overdriv. Du finner fort ut hva du synes ser best ut. Det er det som er så gøy med foto; man utvikler seg hele tiden.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden ligger jeg gjerne på sofaen med smågodt og en film, helst i armkroken til kjæresten. En vinkveld med god mat og gode venninner slår heller aldri feil.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Herregud, det er så mange! Jeg leser veldig mange blogger, alt fra toppbloggere til mindre kjente. Jeg sitter alltid og sveiper Bloglovin' når jeg sitter på bussen, og får masse inspirasjon og motivasjon! Det er så mange flinke folk der ute.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg tror selv jeg er veldig god på beatboxing, haha! Jeg mener, en liten remix av Michael Jackson og Usher klarer jeg i hvert fall å smelle sammen. Dette er absolutt ikke noe jeg driver med i åpenhet, kun foran mine nærmeste. Jeg tror helt ærlig dere hadde blitt skuffet hvis dere hadde hørt meg.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år har jeg reist og opplevd dobbelt så mye som det jeg har i dag. Jeg to barn, en gutt og en jente og bor i drømmehuset mitt, litt utenfor sentrum. Aller viktigst så jobber jeg med noe jeg brenner for. Kanskje jobber jeg fortsatt som frilanser, eller kanskje jeg har funnet drømmejobben? Det er det som er så spennende med livet, man vet liksom aldri helt hva som skjer, det er umulig å planlegge.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Lyst er vel hovedstikkordet her. Når jeg har lyst til å blogge blir alt så mye bedre. Bildene blir finere og innleggene blir mer kreative. Akkurat nå er jeg inne i en kjempegod bloggperiode. Jeg har tusen ting jeg helst skulle blogget om i går og tusen oppskrifter jeg vil teste. Jeg er sinnsykt motivert for tiden og jeg elsker følelsen!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1. Jeg ønsker meg en badedrakt med palmemønster som til min store fortvilelse er utsolgt.
2. Et par solbriller fra Dior står også høyt på ønskelisten. Akk, hadde de bare vært litt billigere!
3. Jeg ønsker at denne sommeren skal bli en av de aller beste! Det har jeg virkelig troen på.

Anitas blogg: nouw.com/anitafossberg