Denne ukens blogg - Andrine

Denne ukens blogg - Andrine

Ukens blogg denne uken er Andrine. Profile -

Hei Andrine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, jeg har det kjempebra for tiden. Eksamensperioden er over, og sommeren er endelig her. Å være ukens blogg er veldig stas, det er alltid hyggelig når arbeidet man legger ned blir lagt merke til!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen finner du mye om min hverdag og mine interesser. Jeg er veldig glad i mote, interiør og trening, så her finner du litt av hvert. Jeg blogger også mye om mat, og deler ofte ulike oppskrifter på bloggen.

Hva er ditt beste fototips?
Jeg elsker å ta bilder, aller helst ute på dagtid. Så mitt beste fototips er å huske at lys har mye å si for et bilde. Eksperimenter masse med kamerainnstillinger og redigering, da finner du tilslutt din egen stil som du trives med!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskvelden tilbringer jeg aller helst hjemme sammen med venner, familie eller kjæresten. En sjelden gang drar jeg ut, men rolige kvelder sammen med de jeg er glad i er min ting.!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg finner inspirasjon over alt! Det finnes så utrolig mange flinke bloggere, spesielt her hos Nouw. Jeg titter av og til innom bloggen til Eirin Kristiansen, i tillegg finner jeg masse inspirasjon på Instagram og Pinterest.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg tror ikke jeg har noe skjult talent, men jeg er utrolig kreativ av meg. Utenom å blogge er jeg utrolig glad i å utfolde meg kreativt foran symaskinen.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg en spennende og interessant jobb. Jeg eier egen bolig, og har mann og barn. Jeg bor fortsatt i en livlig by med uendelige muligheter, og er fortsatt like glad i å skrive, dele og ta bilder.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver å holde blogginnholdet variert, med bilder av god kvalitet og lite skrivefeil. Jeg tror det er viktig å planlegge og ha en rød tråd i hvert innlegg, på den måten blir det ryddig og trivelig å lese.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Akkurat nå ønsker jeg meg en herlig sommer på Vestlandet, at jeg kommer til å trives med nye studier til høsten, og at mine to bestevenninner som bor i Tromsø og i Australia plutselig stod på døren, klare for etterlengtet bestevenn-tid

Andrines blogg: nouw.com/andrineh