Denne ukens blog - Therese

Ukens blogg denne uken er Therese Hansen! Profile -

Hei Therese, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det bra, takk som spør! Det er veldig gøy å få være ukens blogg, spesielt siden jeg er ganske ny på denne platformen.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen får du et lite innblikk i mitt liv på godt og vondt. Alt fra reising, trening, tanker og refleksjoner til det som skjer i en vanlig hverdag. Jeg prøver å reise så mye som mulig, og deler mine opplevelser igjennom både blogg og Instagram (@theresehoffhansen).

Hva er ditt beste fototips?
Lyse og fine bilder som inspirerer andre. Redigering er også viktig, og det har mye å si for hva man prøver å formidle med bildene som blir postet.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
En tapaskveld med god drikke og i godt selvskap slår aldri feil.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser ikke så veldig mange norske blogger egentlig. Følger med på en del reiseblogger - og da spesielt vennene mine som jeg har blitt kjent med mens jeg har vært forskjellige steder i verden. I og med at vi ikke ses så ofte er dette en fin måte å holde seg oppdatert på hva de driver med og hvor de befinner seg. Ellers er jeg innom www.leaduvet.blogg.no og www.annijor.no. Liker bloggene deres godt og kjenner meg igjen i mye av hva de skriver.

Hva er ditt skjulte talent?
Tror egentlig jeg ikke har noe skjult talent dessverre. Tør å påstå jeg er flink til å lage mat da, hvis det tels!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis ikke i Norge! Om 10 år er jeg 30, så regner med jeg har fått både mann og en liten baby. Satser på at jeg bor i et tropisk land og jobber med noe som inspirerer andre, utfordrer megselv og som jeg trives godt med.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
En flybillett til et varmt land, en utdanning uten å måtte gå på skole og flere timer i døgnet. Gud som jeg skulle ønske jeg hadde mer tid. Dagene går altfor fort.Therese blogg: nouw.com/theresehh