Denna ukens blogg - Daniel

Denna ukens blogg - Daniel

Ukens blogg denne uken er Daniel Miller. Profile -

Hei Daniel, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det kjempe bra :) Det føles utrolig flott å bli ukens blogg her på Nouw, det er en stor mulighet for å oppnå fler som kan lese bloggen min.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen framover blir det mer mote, antrekk og ting som skjer i livet mitt. Jeg føler tiden framover blir mer og mer spennende for meg.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å ta bilder ute, finne et sted med gode lysforhold å prøve å oppnå god kvalitet. Det er viktig å dytte seg selv å finne gode steder som gir bildene liv.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det kjekkeste jeg gjør er å ha middagsbesøk og spillkveld med venner, jeg velger en spillkveld ovenfor å dra ut å feste med høy musikk slik man ikke kan snakke skikkelig sammen, men sier aldri nei til en fest i ny og ne.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av bloggeren Idaangvik som har utrolig flotte antrekk som ikke alle andre har og mikser antrekkene slik at man blir veldig inspirert til å gå ut av sin egen komfort zone til å prøve noe nytt! Ellers så blir jeg inspirert av styrken til Sophie Elise og Kristin Gjelsvik (styleconnection).

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt lille skjulte talent må være at jeg kan se for meg hvordan et antrekk kan være eller hvordan jeg vil det skal være, så prøver jeg det og det blir akkurat slik jeg så for meg. Samme gjelder interiør.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg håper at jeg har stiftet familie og bygget hus, så håper på at jeg kan leve av bloggen og skrive inspirerende til de leserne jeg har.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det jeg kan si er at jeg er veldig impuls og planlegger altfor lite hva jeg skal skrive på bloggen, jeg burde blitt flinkere til å planlegge føler jeg, men jeg blir så inspirert av alt så har så mange ideer.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Jeg ønsker meg en ny Chanel boy veske, dette er mine favoritt vesker of all time! Så ønsker jeg meg en liten hund og mcdonalds til middag. haha

Daniels blogg: nouw.com/danielmiller