Den är äntligen här - Nouws nya look

Den är äntligen här - Nouws nya look

Nu ligger den nya och efterlängtade versionen av Nouw live. Idag presenterar vi en sajt som är fräschare & bättre än någonsin förr! Other - 187

Idag är dagen D och vi kan stolt presentera en nyare, snyggare och bättre version av Nouw än någonsin tidigare. Självklart var vi supertaggade och kunde inte hålla oss tills nu, så i våras visade vi er en smygtitt på vad vi satt och jobbade med och responsen vi fick var otrolig - tack! Vi hoppas att den nya versionen är allt ni förväntade er och lite till.

På Nouw strävar vi alltid efter att ligga i framkant, framför allt när det gäller användarvänlighet och design. Era önskemål och åsikter väger tungt hos oss och vi vill kunna erbjuda er ett så bra bloggverktyg som möjligt. Ett verktyg ni trivs med och tycker är enkelt och bekvämt att använda.

De allra största nyheterna:
- En ny och förbättrad statistiksida - här kan du läsa en komplett guide till nya statistiksidan
- En mer utvecklad och modern designeditor
- Ett förbättrat bloggverktyg som gör det ännu enklare att skapa snygga inlägg snabbtStartsidan

Nyhetsflödet

Nytt inlägg

Designsidan


Vi vill höra vad du tycker!
Hittar du något som inte fungerar som det ska, som känns oklart eller något du tycker kan bli bättre? Hör av dig till oss på info@nouw.com. Förklara din fråga, fundering eller idé till förbättring så utförligt du kan. Och du, glöm inte att skriva med din bloggs namn så att vi kan hitta dig.


Nu kickar vi igång den bästa blogghösten någonsin! Eller hur?Writer
Redaktionen