Därför borde du börja vlogga

Därför borde du börja vlogga

Nouw har listat 4 anledningar till varför och hur vloggandet kan ta din blogg till nya nivåer! Lifestyle -

Att vara bloggare menas med att man konstant måste leta efter nya sätt att underhålla sina följare på. Man måste också konstant upptäcka nya sätt att marknadsföra sig för att expandera sin räckvidd. En trend inom online världen som ingen kan ha missat är den så kallade vlogg trenden. Men varför ska man egentligen börja vlogga? Vi har listat 4 anledningar till varför och hur vloggandet kan ge mer värde till din blogg!

1. Engagera dina läsare på ett nytt sätt

Videor kan kännas mer interaktiva än en text. Man kan ha diskussioner, frågor & svar och på ett levande sätt ge dina läsare en inblick i ditt liv. Det är ett perfekt sätt att få din blogg att kännas ny och fräsch och kan även ge dig nya följare.

Om du får din personlighet att visas i vloggarna så kan relationen till dina följare fördjupas. Försök att inte göra allting helt perfekt utan bjud på dig själv och ha kul!

2. Gör ditt skriftliga blogg material till vlogg material

Det är inte helt lätt att börja skapa videomaterial och det är en process som tar tid. Det jobbigaste är oftast att helt enkelt sätta sig framför kameran och prata vilket såklart är a och o när man ska börja vlogga. Ett bra tips att komma igång är att börja med att dokumentera världen runtomkring dig och du kommer på ett naturligt sätt att känna dig mer och mer bekväm med rörligt material.

3. Skapa djupare konversationer

Det är så mycket lättare att visa personlighet genom video än genom text. Att vlogga kan därför vara som en mer personlig version av att blogga och gör det lättare att skapa ett djupare band till dina följare.

4. Hitta nya följare

Det finns redan en massa vloggare ute i online världen så att få sin röst hörd är inte det lättaste. Var inte rädd att be om hjälp från andra vloggare som kan promota dig på olika sätt. Det är så mycket lättare att ta sig någonstans om man samarbetar med andra!