Christiania Dinner Party

Christiania Dinner Party

Hva er vell bedre enn å spise deilig middag med drinks, for så at restauranten glir over til et pulserende nattliv? Vi i Nouw tok med et knippe bloggere for å oppleve nettopp det - les om opplevelsen her! Other - 3

Christiania er restauranten i Oslo hvor gammelt møter nytt. Antikviteter er knyttet sammen med moderne design for å skape en helt unik helhetsopplevelse, og servicen er helt upåklagelig. Forrige fredag arrangerte de "Dinner Party", og dette var selvsagt noe vi ville ta del i. Christiania disket opp fantastisk mat og drinks, og PLAY-agency stilte med artister som løftet taket gjennom hele kvelden.


@mariereierth og kjæresten Georg


Kjøkkensjefen Richie Bocarro har lang erfaring fra blant annet Hanami og store restauranter rundt om i Europa. De lager mat inspirert fra hele verden, samt klassiske norske retter med en liten tvist. I fjor dro Nouw-gjengen også innom for å smake på "Afternoon tea" som de er spesialister på, og denne serveres fremdeles. Les mer om vårt andre event HER.På Christiania har de også et godt utvalg med friske drinks som er et perfekt supplement til maten. Vi fikk blant annet servert fryste cocktails som løftet totalopplevelsen. Som nevnt innledningsvis sklir restauranten over til et pulserende uteliv, og når artistene slo til med kjente sanger og spilte saksofon i vinduene kan man ikke gjøre annet enn å danse.

Alt i alt et utrolig hyggelig sted som vi i Nouw varmt anbefaler videre!Om du vil se mer av kvelden, har @mariereierth og Georg laget en vlog som du kan se her.

Adresse: Christiania, Nedre Vollgate 19, 0158 Oslo

Fotograf: Kim Bye