"Bruk kreativiteten din – det er det viktigste verktøyet du har!"

Denne ukens blogg er Ingrid Solberg. Med adresse Singapore er hverdagen preget av strandliv, palmer og fine omgivelser - noe som gjør bloggen hennes til en fargerik kilde til inspirasjon. Klikk deg inn her for å lese mer om Ingrid! Profile - 2

Hei Ingrid, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, jeg har det veldig bra om dagen. Takk som spør. Det er utrolig stas, og ikke minst en ære, å få være ukens blogg på Nouw. Tusen takk til redaksjonen som har troen på meg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min vil dere først og fremst lese om min hverdag i Singapore. Jeg har bodd i Singapore i 1,5 år, og planen er å bo her i minst 2 år til. For øyeblikket studerer og jobber jeg her, og nyter livet sammen med samboeren min. Jeg startet å blogge for ikke så alt lenge siden, og bloggen har blitt mitt fristed hvor jeg deler alt fra min hverdag, reising og tips til mote og livsstil.

Hva er ditt beste fototips?
For meg er lyset det aller viktigste når jeg tar bilder. Jeg er veldig glad i varme toner, så jeg forsøker å ta bildene mine utendørs under ettermiddagssolen. Ellers foretrekker jeg personlig når bildene ikke er så veldig oppstilt og planlagt, men litt mer ”in the moment”. Bruk kreativiteten din – det er det viktigste verktøyet du har!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det kan være alt fra en rolig kveld hjemme i sofaen med en film rullende på TV-skjermen til en kveld ute på byen med venninnene mine. Jeg foretrekker en god balanse mellom begge.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er så mange! Det finnes utrolig mange dyktige bloggere der ute, og jeg er fast leser av flere norske og svenske bloggere. Hanna Schönberg, Alice Stenlöf, Eirin Kristiansen og Anniken Jørgensen, for å nevne noen.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm godt spørsmål.. Litt flaut å innrømme, men jeg sitter ofte og pugger sangtekster på YouTube, som resulterer i at jeg kan absolutt alle sanger når jeg er ute og fester med vennene mine. Det hørtes bedre ut i hodet mitt hehe..

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg utforsket mer av den flotte planeten vi bor på, jeg har startet opp min egen bedrift og jobber med noe jeg elsker og brenner for. Etter at jeg flyttet utenlands, har jeg blitt helt forelsket i å utforske nye kulturer og steder. Jeg ønsker derfor at jeg bor litt nærmere Norge i fremtiden, og jeg ser for meg å bo et sted i Sør-Europa sammen med kjæresten min, forhåpentligvis to friske barn og en liten vovvis.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg vil ikke si at jeg har noen spesifikk fremgangsoppskrift, men for meg er det viktig med kvalitet fremfor kvantitet. Jeg blogger når jeg selv føler for det og ønsker å formidle noe, fremfor å oppdatere hver dag. En hobby skal ikke være et” must”, men noe du har lyst å gjøre når du selv føler for det.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Jeg kjenner at jeg har alt jeg trenger og vel så det, så for øyeblikket ønsker jeg meg ikke noe materialistisk. Det som hadde gjort meg lykkelig akkurat nå hadde vært å sett mammaen min, vennene mine og gitt hunden min en ordentlig kos. Jeg savner dem så mye..Besøk bloggen til Ingrid her: www.nouw.com/ingridsolbergs