"Blogini on minulle paikka, johon pakenen hektistä arkea"

Klassinen, pienellä twistillä - näin kuvailee viikon bloggaajamme Henna Seppälä tyyliään. Henna uskoo blogin kulkevan mukanaan vielä pitkään, vaikka aihepiirit saattavatkin muuttua elämäntilanteista riippuen! Profile - 8


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Henna, 22-vuotias tyttö Lahdesta. Opiskelen Helsingissä, joten tulen viettäneeksi siellä todella paljon aikaa ja koenkin kaupungin toiseksi kodikseni. Blogini on mulle paikka, johon pakenen hektistä arkea, jossa voin ilmentää luovuuttani ja visuaalisuuttani sekä intoilla muodista, kauneudesta ja sisustuksesta. Toivon myös, että lukijoilleni jäisi blogistani jotain konkreettisesti käteen esimerkiksi hyvien vinkkien muodossa.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Olen blogannut nyt vajaa nelisen vuotta. Tuntuu, ettei blogin aloittamisesta olisi edes niin pitkää aikaa, vaikka näin taaksepäin katsoessa oman kehityksen kyllä huomaa selkeästi!

Parhaimpiin puoliin bloggaamisessa kuuluu ehdottomasti vuorovaikutus sekä lukijoiden että bloggaajakollegoiden kanssa. On todella palkitsevaa kuulla lukijalta, että olen voinut auttaa häntä postaukseni kautta vaikka hyödyllisen vinkin muodossa. Olen myös vastavuoroisesti saanut lukijoiltani ihan huippuja neuvoja omiin pulmiini! Blogini kautta olen ylipäätään päässyt osalliseksi niin ihania asioita, etten olisi koskaan aloittaessani kuvitellutkaan niiden olevan mahdollisia. Olen blogini myötä esimerkiksi löytänyt useamman läheisen ystävän ja päässyt osallistumaan upeisiin tapahtumiin. Blogini on auttanut minua tietoisesti kiinnittämään huomiota elämäni positiivisiin puoliin, mikä on yleisesti lisännyt päivittäin kokemaani kiitollisuuden määrää.

Mitä toivoisit saavuttavasi blogillasi?
Toivon saavuttavani blogillani sitä samaa iloa sekä itsensä kehittämisen, luovuuden ilmentämisen ja onnistumisen tunnetta, jota olen siitä tähänkin asti saanut. Olisi myös enemmän kuin hienoa, jos blogini olisi minulle joku päivä jonkinasteinen tulonlähde.Mitä löytyy tämän hetkiseltä ostoslistaltasi?
Tämänhetkiseltä ostoslistaltani löytyvät uudet silmälasit. Eritisesti pidän metallisista kehyksistä, sillä niissä on mielestäni kivasti särmää, sekä ne ovat niin siron ja keveän näköiset kasvoilla! Toivottavasti siis löydän näillä kriteereillä itselleni uudet rillit.

Suunnitteletko asusi etukäteen vai valitsetko ne sen hetkisen fiiliksen mukaan?
Kuulun niihin ihmisiin, jotka suunnittelevat asunsa aina etukäteen, jopa ihan tavallisina arkipäivinä. Mulla on nimittäin taipumus ajautua aamuisin niin hulluun kiireeseen, että siinä olisi toivotonta alkaa keksimään mitään kivoja yhdistelmiä!

Mikä on pahin tyylimokasi?
Varmasti etenkin nuorempana trendit, joihin lähdin mukaan, vaikka ne eivät ne tuntuneet yhtään omilta. Sellaiset asut, jotka eivät tuntuneet oman näköisiltä, mutta niihin piti pukeutua, koska se oli sillä hetkellä cool. Onneksi nykyisin olen oppinut tunnistamaan, mitkä jutut tuntuvat pukeutumisessa omalta ja mikä puolestaan eivät!Keiden vaikuttajien tyyleistä saat eniten inspiraatiota? Miksi juuri heidän?
Alexa Dagmar, Linda Juhola ja Metti Forssell ovat minulle suuria pukeutumisinspiraation lähteitä. Heidän tyyleistään löytyy paljon omaa silmääni miellyttäviä ja omasta vaatekaapistanikin löytyviä elementtejä, joissa on naisellisuutta ja klassisuutta, mutta samalla myös pientä twistiä. Joskus pukeutusmisinspiksen puutteessa menen vain selailemaan heidän asukuviaan, ja yhtäkkiä omasta vaatekaapista löytyykin vaikka mitä inspiroivaa!

Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voisi elää?
En voisi elää ilman Lumenen Blueberry Wild Curl-vedenkestävää ripsaria! Näyttävät ja kauniin kaarevat ripset ovat olleet mulle aina tärkeä osa meikkiä, minkä vuoksi hyvin pysyvä, taivutuksen ylläpitävä ja vedenkestävä ripsiväri kuuluukin mun meikkipussini kulmakiviin.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Näen itseni bloggaamassa viiden vuoden päästä, sillä tuntuisi niin oudolta olla ilman näin rakkaaksi muodostunutta harrastusta! Viiden vuoden päästä olen ollut jo hetken aikaa valmis kasvatustieteen maisteri, ja uskon, että myös oman asunnon remontoiminen, äitiys ja vanhemmuus ovat asioita, jotka kuuluvat tuolloin olennaisena osana elämääni. Blogini kasvaa mun mukanani, ja se tuleekin todennäköisesti pyörimään viiden vuoden kuluttua vähän erilaisemmissa aihepiireissä kuin nyt!Seuraa Hennaa:

Blogi: @HennaSeppala
Instagram: @hhennaseppala