Bloggernes uke 42

Rosa måned, høst og fine frisyrer. Her er noen høydepunkter fra uken: Lifestyle -


@julieeandersen har belyst en viktig sak og støttet kreftforeningen, samtidig som hun har fått denne fine sløyfen. Oktober handler om nettopp dette, og vi synes at alle burde støtte denne saken!

@stylebyelisabeth har byttet navn på bloggen, og er tilbake etter en liten pause. Dette gleder oss!@sofiekjeldstad fortsetter å dele mange fine bilder fra den siste tiden i California. Skulle så gjerne ønske at vi også kunne ligge ved bassengkanten!

@SANNEHS har et hår de fleste bare kan drømme om. Vi vil ha fargen, lengden, tykkelsen - alt. Åh, så fint!@lenajohansen delte bilder av soloppgangen fra huset hennes. Trykk deg inn for å se resten av bildene, de er helt magiske! Skulle gjerne stått opp til denne utsikten hver dag.

@ANDRINEH gjorde slik at vi fikk lyst til å dulle oss inn i pledd med en kopp te i hånden. Akkurat slik høstkvelder skal bestå av, spør du oss.@sandraa hater å føle seg gusten og grå, og det er hun absolutt ikke alene om å føle. Hun har derfor delt sine must-have produkter for å unngå dette. Gode tips, sjekk det ut!

@camillaaslaksrud har delt en oppskrift på smoothie-bowl som er basert på sjokolade. NAM! Den må testes ut, bare bildene gjør at vi får vann i munnen.@anneliaaland har sminket seg med høstens fine farger, og delt produktene med oss. Veldig fint, absolutt noe som må prøves ut.

@JonLundemoen har i regi av presseuken i Oslo deltatt på moteshow, og postet mange fine bilder fra visningen hos Polhem PR. Ta en titt innom og bli inspirert!