BLOGGERNES UKE 15

Nye antrekk, ny inspirasjon og nye, sunne oppskrifter er temaene for denne uken! Fashion -

@juma har startet med prosjektet "granny hair". Å gå fra å ha brunt hår til det moderne "granny" håret som er inn for tiden, er et stort skritt, men som vi elsker det! Vi gleder oss til å se det ordentlige resultatet.

@Idacharleen har igjen postet et perfekt antrekk. Lag på lag, jeans og en fin jakke over - det kan ikke bli bedre! Babe!

@Mammalykke har satt i gang en giveaway på instagrammen hennes i tillegg til at hun har vist oss noen vakre bilder av barnerommet til datteren hennes. Åh, dette er rommet er alle jenters drøm, så fint <3

@annabjordal har vist oss sitt lille prosjekt med bomber jakken hennes. Vi sikler!

@fitnessbyjk har igjen kommet med en super god oppskrift til oss. En super lett og sunn rett er alltid en bra kombo. Vi får vann i munnen av å se på bildene. Nam!

@Mariebn har hatt en deilig og avslappende lørdags morgen i sengen hennes. Akkurat det man vil se tilbake på i de stressende ukedagene og innse at de små tingene betyr mest. Snart helg!

@Tounlo har delt dette fine antrekket til hennes lille prins. Åhhh, så vakkert!

@mimmilux har postet et bilde av henne, og vi klarer ikke slutte å imponere oss for hvor bra hun virkelig har klart en "messy bun". Tutorial? Ja takk!

@odasognen har fått et nytt kamera, nemmelig Olympus pen epl-7. Åh, vi misunner deg! Et kamera alle bloggere burde ha i vesken!

@hannajossing har delt en super god oppskrift med oss, en super rask og god lakse middag. Nam!

Skribent
Line Cecilie