"Bloggen gör mig säkrare i mig själv och vem jag är"

"Bloggen gör mig säkrare i mig själv och vem jag är"

De mest vardagliga ting fångas i vackra bilder hos Karolin, tillsammans med en stor dos mode och inredning av hennes nya hem. Vi startar veckan genom att prata om vad bloggen gett henne, om en outfit som räddar en stressig morgon och vad som händer på bloggen framöver! Profil - 8

Hej Karolin, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
- Hej! Karolin Hargsten heter jag och är 20 år. Har precis flyttat ihop men min kille och vi bor tillsammans i Gävle med våran pomeranianhund Avicii. Till vardags pluggar jag till ekonom på högskolan i Gävle och älskar allt som har med mode att göra. Uppskattar hemmakvällar med god mat och en riktigt bra serie.

Vad fick dig att starta din blogg och vad är din drivkraft idag?
-Jag startade min första blogg när jag var 13 år. Det var min kusin som inspirerade mig till att starta den. Hon hade haft en blogg sedan tidigare och jag tyckte det såg så roligt ut att redigera bilder och sedan posta dom på en blogg. Så strax efter startade jag min egna och har nu varit igång sedan 8 år tillbaka. Jag älskar att vara kreativ och det är de som gör att jag fortfarande inte tröttnat på att blogga.

Vad är det bästa som hänt, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggandet?
-Det bästa som har hänt i samband med bloggen är att jag idag är väldigt säker i mig själv. Via min blogg får jag uttrycka mig i både bild och text vilket gör att jag för varje dag blir ännu mer säkrare i mig själv och vem jag är.

Vad kan vi förvänta oss i bloggen framöver?
- Eftersom jag inte längre jobbar som jag tidigare gjorde så ser mina vardagar väldigt olika ut och framöver kommer mycket tid läggas på bra kvalite och innehåll. Jag älskar mode och det är något som kommer fortsättas avspeglas i min blogg. Sen även mycket inredning då vi nyligen flyttat till en ny lägenhet.Tre snabba frågor:
Just nu längtar jag till...sommar och tills uteserveringarna öppnar.

Min absoluta go-to-outfit en stressig morgon är... ett par svarta faux leather byxor ihop med en vit skjorta och en färgglad väska.

Det viktigaste för mig i en blogg är... att man inspireras.