Bloggarnas vecka 51

Bloggarnas vecka 51

Veckan börjar lida mot sitt slut och våra Nouw-bloggare har gjort allt ifrån att baka till att resa till att handla klappar. Lifestyle -

Johanna Ljungqvist är ju känd för att pyssla ihop fina saker. Men nu har hon även tagit julklappsinslagningen till en ny nivå - paketen är klädda som djur. Gulligt värre!

Julia Malmsten har besökt London med sin mamma och syster. Där shoppade de och njöt av livets alla goda ting.

Fanny Petrine valde att åka lite längre bort än till London. Hon är i Asien och backpackar med sin pojkvän. Visst blir man lite avundsjuk när man ser bilder som dessa nu när kylan tränger sig på.

Elin LS nöjer sig med att längta bort till värmen - genom att visa upp sin nya bikini ifrån det ombloggade märket Triangl. Ja, varför inte?

Andrea Enström medger på sin blogg att hon har världens bästa pojkvän som gav dessa skönheter till henne i julklap. Ja, man är ju nästan beredd på att hålla med.

Elvira Jonsson tipsar ständigt om snygga frisyrer på sin blogg. Riktigt inspirerande! Den man ser på bilden blir man sugen att göra själv. Beachy-look med en liten twist =)


Josefin Ekström jobbar på julkänslan och skapar ett minst sagt vackert pepparkakshus. Visst får man aldrig till det såhär bra själv?

Filippa Ahnhem har bloppis på bloggen och säljer bland annat denna jacka. Kanske något att ha inför våren?

Joanna Fingal har bjudit kollegorna på fin frukost. Man blir hungrig av att bara kolla på det...

När vi ändå pratar om jul - Marie Karlsson har handlat klart sina klappar. Lyx för dig, du slipper julstressen. Njut av att vara "ledig"!


Merita Ahmeti bjuder istället på julklappstips och säger att "Om det finns några boys som läser min blogg så bör ni anteckna det här". Julklappen går ut på att man ska skriva 365 lappar och lägga i en burk. Lapparna ska bidra till en bra start på dagen i ett helt år. Ja, killar & tjejer - är inte detta den perfekta julklappen att ge till sin partner? Gulligt, personligt, en tanke bakom det och väldigt billigt.

Ellen Stubner bloggar om sol, vind & vatten. Hon längtar bort till varmare breddgrader... Ja, vem gör inte det egentligen...