Bloggarnas vecka 5

Bloggarnas vecka 5

Det är åter igen ny vecka och våra bloggare har lyxat till det med allt från frukost på sängen till inköp och strosande i vackra Chelsea, London. Spana in och se vad de har haft för sig! Lifestyle -

Clara Kvist – mixade ihop en hallon och blåbärssmoothie och njöt av sin slappa söndagsmorgon.

Elsa Wedebrand – har firat en kompis födelsedag i röda läppar och svart klassisk klänning. Här med vännen och bloggkollegan Emma Söderström.

Vveronicas – visade upp sin nya, beiga fuskpäls som hon snyggt matchade till sin crossoverväska i samma nyans.

Emma Lundemo – tillbringade delar av sin helg på gymmet och passade samtidigt på att visa sina grymma armmuskler. You go girl!

Josefin Ekström – har varit på Stockholms modevecka tillsammans med vännen och bloggaren Kristin. Här är duon på Cheap Mondays utomhusvisning.

Emma Olofsson – har införskaffat ett par nya, hypade mockastövlar. Snyggt!Fanny Westin – älskar fredagar och vi är beredda att hålla med. Hon sken minst sagt ikapp med solen i fredags.

Hanna Modig – är tillbaka i träningslokalen. I helgen brände hon av ett crossfitpass på "Crossfit Södermalm".

Mathilda Wahlroos – kurade ihop sig i sängen med tända ljus, kaffe, frukt och datorn. Exakt så vi önskar att vi fick spendera denna ruggiga måndag.

My London – Ida Pettersson mötte upp vännerna för en mysig dag i Chelsea där de strosade runt i solen och tyckte att livet var toppen. Vi förstår varför.

Ellen Johansson – En tjej kan inte ha för många väskor, det anser Ellen som visade upp den senaste medlemmen från Mango.

Joanna Fingal – fick ett bud från Adidas med ett par klassiska superstarsneakers och en avbild på sig själv. Snacka om egoboost!