Bloggarnas vecka 32

Sommarens semesterdagar börjar rinna mot sitt slut och våra bloggare har njutit av solen stora delar av Sverige levererade förra veckan. Dans, god mat och kompishäng var det mycket fokus på. Häng med och läs mer! Lifestyle -

@joannafingal (vänster) fick feeling och gjorde en chiliräksallad likt den som finns på Brillos. Den ser magisk ut så in och hämta receptet på hennes blogg!

@rtsl (höger) har vart på kräftskiva med snaps, sång och en massa kräftor. Bara att hon vaknade vid 17 dagen efter säger väl en hel del om att det var en lyckad kväll? :D

@pdotter (vänster) lever fortfarande fullt ut och spenderar sina dagar i hennes fina Göteborg. En vanlig kväll i hennes liv innebär ofta balkonghäng med håkan hellström ur högtalarna, för att sedan svira om till klackar och klänning för en natt på klubben. Världens drömssommar? Ja!

@elinskoglund (höger) har spenderat sin helg på landet där det vaknades 100 års fest (50+50). De seglade och sedan på kvällen var det middag, drinkar och dans inpå små timmarna. Det är väl ändå sådana kvällar man lever på under de mörka månaderna i Sverige?

@escl (vänster) har som känt världens bästa sommarjobb, hon är hundvakt. Här är hon och bulldogen Harry, så sööööt!

@amandavalfridsson (höger) har haft picknick med sina vänner i sommarvärmen Stockholm bjöd på förra veckan, det ser verkligen mysigt ut.

@gertrudes (vänster) tog vara på helgen genom att gå på bloggevent, hänga med vänner & se strålande ut i röda läppar på klubben.

@duvetmarie (höger) har som många andra i Sverige vart ute på havet och bara haft det härligt i veckan. Äntligen är sommaren här, inte en sekund försent!

@Fredrikapersson (vänster) har många spännade nyheter på sin blogg just nu och det kommer upp en massa fler denna vecka. Outfitbilder, en tävling, bloppis och hon visar upp lite nya inköp! Så kul läsning. ’

@elsaw (höger) har sugit åt sig sommarens sista dagar innan skolan drar igång på landet.

@amandaengstrand (vänster) spenderade sin fredag med vänner och pojkvän på Liseberg. Karuseller, sol, sommar och en massa sockervadd är nog den ultimata dagen i Göteborg.

@ahnhems (höger) har släppt fler bilder ifrån plåtningen hon gjorde tillsammans med Jacqueline tidigare i sommar. Läckert!