Bloggarnas vecka 31

Bloggarnas vecka 31

Våra Nouware har njutit av sommaren genom att äta gott, festa och umgås med sina vänner. Snälla, kan inte sommaren hålla i sig lite till? Häng med för att läsa mer! Lifestyle -

@pdotter (vänster) har levt på nätterna, bokstavligen, denna vecka. Hon skriver själv ”7 dagars fylla” men har aldrig vart piggare eller mått bättre. Vi säger bara såhär: You only live once! Njut av sommaren alla härligheter utan några regrets.

@elsaw (höger) har lämnat Sverige tillsammans med sin kompis @hannasch för en helg i Köpenhamn. Där shoppar dem, äter gott och älskar livet.

@Josefinekstroms (vänster) har haft sommarens roligaste helg i Halmstad. Där hade de vollybolltunering som avslutades med grillning, drinkar, dans och beer-pong. Låter faktiskt helt grymt.

@Fitnessjulia (höger) hade ett år med sin pojkvän. Det firade dem genom att gå och äta på restaurang, lyx i vardagen =) Grattis till er två

@joannafingal (vänster) har hängt i Grundsund och sugit in semesterns sista dagar på allra bästa sätt.

@wilmaekwall (höger) har firat sin pappas 50-årsdag och på den stora festen, med 150 gäster, höll hon ett tal som fick alla till tårar.

@gertrudes (vänster) har unnat sig vin på uteserveringar med vänner, under veckans varmare dagar i Göteborg.

@juliamalmsten (höger) har lämnat Göteborg en vecka för att hänga i Båstad. Veckans måsten? Inga, bara njuta och ha det härligt. Vi är avis!

@Yayas (vänster) har fixat och donat i trädgården och sedan firat med nygräddade våfflor. Så härligt.

@andiclausen (höger) spenderade sin söndag vid poolen med sin pojkvän. Fortsätt njut av sommaren så länge den är kvar!