Bloggarnas vecka 21

Bloggarnas vecka 21

Plåtning, studetskiva och häng vid stranden är bara lite av vad våra bloggare haft för sig under veckan som gått. Häng med och läs mer! Lifestyle -

@joannafingal (vänster) har plåtat en kampanj med klädmärket Esprit. Hittills har vi bara fått se behind the scenes bilder och väntar spänt på att få se resultatet!

@Yayas (höger) spenderade en heldag vid stranden med sin dotter Naomi, så mysigt.

@gertrudes (vänster) var ute på årets första båttur efter en helg på AEolusön, det ser helt underbart ut!

@juliamalmsten (höger) har vart på studentskiva med tema "tusen och en natt". Inte varje dag man få klä ut sig så läckert =)

@elinskoglund (vänster) har lagat goda bananplättar till frukost, mums!

@hannamodig (höger) har lämnat Sverige för ett tag och åkt till Mexico. Hon är där för att gå på bröllop, vilken dröm!

@escl (vänster) har skaffat sig världens bästa sommarjobb, hon lade ut en annons på blocket & frågade om någon behövde hundvakt i sommar. På 1 timme var hennes mailkorg full & nu ska hon bland annat passa en söt liten valp i sommar. Lucky you!

@duvetmarie (höger) har kommit hem ifrån Grekland och startade sin helg med att gå på tjejmiddag. Där bjöds det på dessa saftiga drinkar! Man blir törstig bara av att kolla på dem...

@mariekarlsson (vänster) delar med sig utav ett av sina bästa köp, sitt balenciaga armband. Simpelt, snyggt & matchar till det mesta.

@linnlowes (höger) berättar i bloggen att det blev inbrott i hennes bil häromdagen och några saker hon tycker mycket om blev snodda, bland annat hennes kamera. Hemskt att det kan ske ett inbrott på en öppen gata i Stockholm.

@byalicia (vänster) har vart på inflyttningsfest och wow, vilken snygg outfit hon fick till!

@ellenstubner (höger) spenderade sin fredagskväll framför Veronica Maggio på Liseberg, kan bara föreställa mig att det var helt magiskt.