Bloggarnas vecka 2

Bloggarnas vecka 2

Ny vecka, nya händelser och kontrasterna på vad som hänt bland våra bloggare var stora. Vissa låg på en strand på Zanzibar och andra pulsade på promenad genom 30 cm nysnö. Spana in! Lifestyle -

Amanda Styrmark – besökte Parrot Cay tillsammans med sin kille. Turkost vatten och ljumna vindar. Vi förstår att hon kallade detta paradiset.


Joanna Fingal – startade morgonen på absolut bästa sätt med ett frukostmöte på Nybrogatan 38. Ni som bor i Stockholm, ni vet.

Josefin Ekström – Invigde sin nya, djupt v-ringade tröja. Så, så snygg!

Malvina – Lämnade Sverige för att åka tillbaka till New York. Där var hon i 24 timmar innan hon boardade ett plan till Cancun i Mexiko. Vi hade också velat vakna med den vyn.

Ofelia Lundell – Höll igång med träningen trots julledighet. Vi önskar att vi hade hälften av hennes motivation.

Elin Pettersson – Think pink. Kolla in Elins nya sminkborstar! Vem vill inte borsta på rouget med en rosa, mjuk borste? – Vi vill!

Elsa W – Var bjuden på tjejbrunch till vännen och bloggkollegan Emma Söderström. Mat och tjejsnack, vi förstår att du kallade det den bästa lördagen!

Hanna Modig – har hängt på den här vita, folktomma stranden i Zanzibar. Vi spricker nästan av avundsjuka. Ljuvligt!

Amanda Valfridsson – har varit i Sverige och knäppte under en morgonpromenad av denna fina bild. Trots längtan efter sol och värme, så är Sverige ändå fantastiskt vackert vintertider.

Johanna Ljungqvist "Yayas" – Käkade middag ute med ett gäng kompisar och ropade in "pizza tapas". 5 pizzor på en tallrik. Vi kan inte tänka oss något mumsigare.

Elin Skoglund – lät oss kika in i hennes minst sagt välutrustade sminkhörna. Organiserat och välfyllt och vilken tjej vill inte ha det så?