Bloggarnas vecka 1

Nytt år, ny vecka, nya händelser och här uppdaterar vi er om vad några bloggare på Nouw har haft för sig de senaste dagarna. Lifestyle -

Johanna Ljungqvist har under veckan monterat upp sin nya soffa i deras hus. Till det valde hon att köpa lite nya kuddar, signerade i hennes barns namn - Harry och Naomi. Sött!

Amanda Styrmark lever enligt drömmens normer just nu. Hon är i Turks and Caicos som är ett land bestående av massa olika små öar. Där besöker hon ett spa med sin pojkvän, går barfota längst strandpromenaden och bor i ett beachhouse som heter duga. Ja, grattis till ditt fina liv!

Elsa Wedebrand är hemkommen ifrån Kap Verde och det firas med Emma Söderström på ett café i centrala Göteborg. De avnjuter en och annan kaffe och smarrig pizza.

Julia Eliasson är inte feg för att kicka igång det nya året på gymmet. Go go go!

När ska dessa härliga resebilder sluta plåga oss här hemma i det kalla egentligen... Helen Lindgren har besökt Spanien och det ser minst sagt underbart ut.

Joanna Fingal tipsar om en trend på sin blogg som man inte är feg att haka på. Spetskjol över skinnbrallan, hur snyggt?!

Fanny Petrines vecka ser inte ut att vara kall eller regnig. Utan mer varm, lycklig och fin. Hon är fortfarande på resande fot, nu i Vietnamn. Hoppas att du njuter av livets alla goda ting!

Fanny Wesa, redo för mellandagsrean. Påväg hem möttes hon av denna solnedgång, vackert! In på hennes blogg för att se vad som följde med henne hem efter en heldag med shopping...

Jonna Dahl längtar till våren ser vi - när hon i dagarna shoppat två nya par sneakers. Snygga! Och vem längtar inte.?!

Josefin Ekström visar upp sin nya propra skinnkjol. Läckert!

Okej, Sverige är också vackert. Sara Rutberg stannar under sin powerwalk i solskenet och knäpper ett foto till bloggen. Såklart!