Bloggarnas somriga smultronställen

Bloggarnas somriga smultronställen

Något som många är överens om denna sommaren är att den inte är som den brukar. Resan utomlands är utbytt mot semester hemma. Istället för de stora middagarna på altanen, träffas man i mindre grupper och har picknick. Sommaren 2020 blir den sommar då vi får utforska nya aktiviteter och andra sätt att umgås på. Här kommer några favoriter från Nouws bloggare.  Lifestyle - 16

Vänster: A la lo Café & Cantine på Birger Jarlsgatan 77 är ett ställe som många av Nouws bloggare har tipsat om det senaste. En som var där i veckan var @alvasperle .

Höger:
Har du barn eller kanske jobbar som barnvakt i sommar då ska du ta en utflykt till Trollhättan, i alla fall om du frågar
@bysborn. Trollhättan är nämligen lekplatsernas stad och om du frågar @bysborn så ska man besöka Vattenkraftens lekplats.


Vänster: @amandaaikioniemi tycker att vi borde ge oss ut på vägarna och göra en roadtrip på Västkusten och se vattnet. Framförallt tipsar hon om att åka runt Halmstad, särskilt Grötvik och Tylösand.

Höger:
Om du istället vill stanna i stan så tipsar
@ellendelin om ett café i Göteborg. "Cafe No77" som ligger på Danska vägen 77. Pannkakor, jordgubbar och färskpressad juice - en perfekt sommarfrukost.


Vänster: Vad hör inte sommaren till om inte en svalkande glass i handen? @juliawahlberg tipsar om Österlenskryddor som ligger i Köpingebro i Skåne. Enligt Julia är det en av de bättre glass-ställena som hon varit på. Ett tips om man har vägarna förbi i sommar.

Höger:
Ett annat tips till din som har barn, eller till dig som bara vill vill kyla ner dig lite i värmen; är att åka till badplatsen vid Norje Bokes Camping i Sölvesborg . Detta gjorde
@yayas med sina barn i veckan och det rekommenderar hon starkt.