Bloggaajiemme 4+1 tapaa pukea trenssi

Bloggaajiemme 4+1 tapaa pukea trenssi

Katso miten viisi bloggaajaamme yhdistivät takin, joka on samaan aikaan se trendikkäin, että klassisin valinta! Fashion -

@aurorabinder (vasemmalla) yhdisti klassisen trenssin mustaan midimittaiseen mekkoon ja valkeisiin tennareihin, ja ajattoman asun kruunasivat trendikkäät cat-eye malliset aurinkolasit. Très chic! Myös @HennaSeppalan (oikealla) asu voisi olla miltä vuosikymmeneltä vain, pooloneuleineen ja valkoisine sneakerseineen, mutta trendikkään asusta tekevät revityt mom-jeansit sekä terävän malliset cat-eye-aurinkolasit. Huolettoman tyylistä tekee myös niskaan kiedottu sievä nuttura!

Tänä keväänä trenssejä löytyy moneen makuun, sillä malleista on mistä valita! @StarberryLipglossin (vasemmalla) trenssi on malliltaan naisellinen ja suorastaan huutaa parikseen korkoja ja pelkistettyjä asusteita. Loivat kiharat ovat kuin piste iin päälle tähän feminiiniseen lookiin! Emme turhaan ole toimituksessa nimenneet @FashionStatementin Reettaa (oikealla) The Queen of Mom Jeansiksi, ja tällä kertaa hän yhdistikin mutsifarkut pitkään trenssiin ja puseroon, jonka kuosi on yksi tämän kevään kuumimmista kuosesista, nimittäin pilkkukuosi.

Kuka sanoi, että trenssin täytyy olla klassinen beige? Upea @Beinspiredbymea yhdisti kauniin smaragdin vihreän trenssin nahkahousuin ja korkeisiin avokkaisiin. Täydellinen asu vaikkapa kevään illanviettoihin!