Bli med inn i garderoben til Maria

Bli med inn i garderoben til Maria

Lurer du på hvordan du kan få en gjennomført garderobe? Eller trenger du litt påfyll av inspirasjon? I dag har vi har vært så heldige å få bli med inn i garderoben til herlige Maria Sagvik, og vi skulle veldig gjerne vært der hver morgen! Fashion - 5

Hva er dine favoritter i garderoben?
Blant mine favoritter i garderoben er en skinnjakke fra Anine Bing. Denne er jeg så glad i og synes den er en perfekt kombinasjon av feminin og rocka. Gucci beltet er en annen favoritt som blir mye brukt om dagen, synes dette er så fint og bruker det både til jeans, som magebelte på kjoler og over kåper. En annen favoritt fra Gucci er en hvit logo t-skjorte. Har nok litt dilla på Gucci om dagen. Ellers er Ganni et merke jeg synes har veldig mye fint og en ny favoritt som jeg gleder meg til å bruke mye denne våren og sommeren er omslagsskjørtet med leopard print.

Hvordan ser et typisk hverdagsantrekk ut for deg?
Et typisk hverdagsantrekk er jeans, blazer og sneakers. Komfortabelt og fint er viktig i hverdagen. Ellers er jeg veldig glad i dressbukser med høyt liv og vide ben.


Hvor shopper du helst?

Jeg er liker spesielt å shoppe når jeg er ute å reiser. Da kan jeg sette av tid til shopping og finne butikker som ikke er her hjemme. Har alltid vært glad i å shoppe i utlandet kanskje også fordi jeg har mer tid til å gå i butikker da. Los Angeles som er min favorittby har utrolig bra shopping. Her finner du designerbutikker, kjedebutikker som Nasty Gal og Topshop og mer lokale brands på for eksempel Abbot Kinney som er en shopping gate i Venice Beach. Ellers er jeg glad i nettshopping. Na-kd.com og Zara synes jeg har masse fint til gode priser med enkel levering og retur.


Hva er dine beste tips for en gjennomført garderobe?

Her har jeg lyst til å svare gode basisplagg og tilbehør. Samtidig liker jeg å ha et godt utvalg og har nok altfor mye klær. Uansett så tenker jeg at om man har noen favoritter som for eksempel de perfekte jeansene, en skinnjakke og noen favorittkjoler så har man alltid noe man føler seg fin i og kan bruke dette som utgangspunkt til mange forskjellige outfits. Jeg synes tilbehør er viktig og å ha litt vesker, smykker og solbriller å velge i setter prikker over i´en på antrekket.

Hvem inspirerer deg?
Jeg finner mye inspirasjon på Instagram og blogger. Blant annet Janni Deler, Lisa Olsson, Matilda Djerf og Anniken Jørgensen synes jeg har en veldig fin og inspirerende stil.


Tre kjappe spørsmål

Sneakers eller hæler?
Sneakers. Akkurat nå ønsker jeg meg Nike Air Max 95. Trenger alltid et par nye sneakers når våren er her.

Basic eller trendy?
En kombinasjon. Jeg følger ikke trender slavisk, men lar meg inspirere.

Jeans eller bukser?
Jeans kunne jeg ikke klart meg uten.


Bloggen til Maria finner dere her: www.nouw.com/mariasagvik