Bli L’Oréal Paris Official Trendsetter?

Bli L’Oréal Paris Official Trendsetter?

Nu har du chans att bli L’Oréal Paris Official Trendsetter och därmed ta del av mode-event, träffa celebriteter och få resa till Paris! Fashion -

Tillsammans med L’Oréal Paris vill vi på Nouw i dag uppmärksamma starten av Trendsetter Search, jakten på en stilsäker bloggare som får titeln ”L’Oréal Paris Official Trendsetter”. Vinner du får du leva din dröm i ett helt år - och vi skämtar inte! Du får resa till stora fashionevent och blogga backstage med full access. Du får hänga med branschfolk och kan räkna med exklusiva träffar med celebriteter, stylister och makeupartister. En inspirerande resa till Paris med besök på L’Oréal Paris huvudkontor samt tillgång till produkter är också sköna förmåner. Vi säger bara WOW!  

För att vara med och tävla behöver du ha en blogg där du postar ett eller flera inlägg som tävlingsbidrag. Ett tema kommer att presenteras varje vecka under fyra veckors tid och det gäller att sätta ihop ett snyggt blogginlägg som lever upp till utmaningens kriterier och stämmer in på veckans tema. Du väljer själv om du vill tävla alla veckor eller bara en!

Det som efterlyses är någon som har förmågan att dela tips, trix och inspiration. Tävlingen består av fyra deltävlingar samt en semifinal och den 31:e oktober presenteras vinnaren på ATTITUDE – STHLM. Behöver vi ens beskriva hur hårt vi håller tummarna för alla grymma Nattstad-bloggare där ute?!

Läs mer information och tävla på L’Oréal Paris kampanjsida HÄR.

Writer
Redaktionen