Bianca Ingrosso lanserar sminkmärke

Bianca Ingrosso lanserar sminkmärke

Hon är en inspirerande power woman som medverkar i TV, driver blogg, podcast, YouTube-kanal och ett Instagram-konto med över 800 000 följare. Men, det tar inte stopp där! Nu lanserar den skönhetsälskande Bianca Ingrosso även sitt egna sminkmärke - CAIA. Skönhet - 44

”Make-up har ända sedan jag var liten varit ett av mina största intressen. Mina följare frågar mig dagligen om min make-up och vilka produkter jag använder. Nu är det dags att ta steget fullt ut och skapa de produkter som mina följare efterfrågar och jag saknar. Jag har satt ribban extremt högt vad gäller kvalitet. Utvecklingsarbetet har tagit enormt lång tid. Jag har besökt flera fabriker i Europa för att hitta rätt och nu använder vi oss av de bästa producenterna i världen. Det ska bli superspännande att fördjupa dialogen kring make-up med mina följare och förverkliga både mina och deras drömmar vad gäller produkter," säger Bianca Ingrosso om lanseringen av CAIA.

CAIA har i hemlighet planerats under lång tid och syftet är att skapa ikoniska makeupprodukter av högsta kvalitet. Varumärkets DNA är digitalt och Bianca har för avsikt att löpande kommunicera med följarna via sociala medier.

Var kan du hitta CAIAs produkter? CAIA kommer endast att säljas online på den egna hemsidan caiacosmetics.com som öppnar 20 november. Kan du, som vi, inte hålla dig till 20 november? Så länge kan du hålla dig uppdaterad genom att följa CAIAs Instagram här.