Best of Nouw #9

Best of Nouw #9

De norske og de internasjonale bloggerne gjør det beste ut av kulden, men lengter etter varmere og solfylte dager. Klikk deg inn for ukens oppskrifter, antrekks-inspirasjon og et utfyllende innlegg om hvordan du kan redigere bildene dine! Lifestyle - 3

Venstre: Sverige | Linda, en av jentene bak @Seoulsisters, så utrolig vakker ut da hun jobbet hjemmefra her om dagen.

Høyre: USA | Is-krem rull anyone? @linneaperssonla spiste denne herligheten til lunsj her om dagen, og vi synes det var helt innafor.


Venstre: Finland | Hvordan holde seg varm on-the-go i denne kulden? @johannaturpeinen har svaret.

Høyre: Norway | Plastikk er fantastisk! Hvordan beskytte din Céline 101 direkte fra flotte @andrearognstad.


Venstre: Sverige | En dag våknet @jcedin opp til sommer i Syd-Afrika, og en annen dag våknet hun til minusgrader i kalde Sverige. Hva hadde livet vært uten kontraster?

Høyre: Lurer du på hvordan du kan ta vakre bilder med mobilen din? @cecilievirik har delt et kult tips med oss på bloggen sin.


Venstre: Trenger du tips til søndagsbaksten? @carinabalestrand har delt en oppskrift som gir oss vann i munnen!

Høyre: @saraflaaen drømmer seg tilbake til varmere strøk, og det gjør vi også.


Venstre: Trenger du tips til hvordan du kan redigere Instagram-bildene dine? Sjekk ut bloggen til @henriettehonsrud.

Høyre: Sommeren er like rundt hjørnet, og hva smaker vel bedre enn en smoothie bowl i sola? @Mathildene har delt en herlig oppskrift!


Vil du være med i Best of Nouw? Hver uke håndplukker vi fem øyeblikk fra våre internasjonale bloggere og fem fra våre norske bloggere til det vi kaller Best of Nouw. Om du ønsker å tipse oss om et innlegg kan du sende mail til [email protected] og merke emnet med "Best of Nouw".