Best of Nouw #8

Best of Nouw #8

Den senaste veckan har våra internationella och svenska bloggare njutit av solsken och goda frukostar. De gick på härliga events och åkte skidor i vintervädret. Samtidigt var någon på Fashion Week i Milano medan en annan köpte sin drömväska. Lifestyle - 17

Vänster: Danmark | Fashion Week i Milano drog igång och @MariaKragmann var på plats.

Höger: USA | @BetterSunkissed postade ett par bilder från Miami som fick oss att sukta efter vita stränder och palmer ännu mer.


Vänster: Finland | @Jasminaleksandra gick på ett härligt event fyllt av rosa blommor och ballonger.

Höger: Sverige | En "out of office"-solhatt är ju nästan bara ett måste när man är på semester. @StyleSpectra bar sin samtidigt som hon njöt av sina sista dagar på Costa Rica.


Vänster: Finland | I Finland visade sig vädret från sin bästa sida och @SofiasMode var ute och åkte skidor tillsammans med sin pojkvän och systerson.

Höger: @frejasettergren köpte sin drömväska inne på Céline i Paris.


Vänster: @AmandaWibergs startade sin söndagsmorgon med en brakfrukost på Bellora.

Höger: @bergfeldtmy besökte Göteborg och gick på ett event i den nyöppnade Marlene Birger-butiken.


Vänster: @theamandajournal skrev ett intressant inlägg om hur det är att vara mammaledig i USA jämfört med i Sverige. Här kan ni läsa om fördelarna och nackdelarna.

Höger: @gertrudes bland andra Nouw-bloggare stod på Meeting Room hela söndag förmiddag för en bloppis.


Varje vecka handplockar vi fem ögonblick från våra internationella bloggare och fem från våra svenska till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Maila [email protected] och märk mailet med "Best of Nouw".