Best of Nouw

Best of Nouw

Midsommar närmar sig med stormsteg och känslorna är på topp! Våra bloggare tar verkligen vara på varje minut vilket speglar sig i deras bloggar. Här är några vackra ögonblick från den förgående veckan. Lifestyle - 15

Vänster: På @linnahlbergg väg mot östkusten blev det ett spontant stopp i Kivik och Stenshuvud. Så vackert det ser ut!

Höger: I helgen bestämde @sarastrand sig för att göra om i lusthuset och vi får självklart följa med under processen!

Vänster: @fridalandegren delar med sig av sina tankar och känslor kring att hon bara har några få månader kvar i USA, efter att ha varit au pair under nästan två års tid. Såklart visar hon även massvis med inspirerande bilder!

Höger: @kristinajuliette skämmer bort oss med ett vackert blomstrande inlägg fyllt med pioner, prästkragar och egenodlade jordgubbar - rart!

Vänster: Att Sverige har att erbjuda såhär fantastiska platser, är ibland svårt att tro. @lindabroden har besökt Uskavis kalkbrott och delar med sig av flertal bilder därifrån!

Höger: Att uppgradera sommargarderoben är inte en känsla en tröttnar på i första taget! @tildawernstrm visade under veckan upp lite nya, trendiga och inspirerande plagg.

Vänster: Psykisk ohälsa kan bero på flertal faktorer och det är aldrig ens egna fel ifall man drabbas, det är @saraboman tydlig med. I detta viktiga inlägg berättar hon mer om hur den fysiska hälsan kan lyfta den mentala och innebörden av Mental Health Run.

Höger: @megkaup tar verkligen vara på sommaren! Att ta spontana kvällsdopp tycker vi är bland det bästa med denna ljuvliga årstid!

Vänster: @amandaaikioniemi har haft fullt upp med fix inför sin 24-årsdag men har ändå hunnit med en mysig pizzakväll och fått ta del av denna fantastiska vy från båthamnen.

Höger: @linneassofie delar med sig denna vecka av sina nya perspektiv och insikter på kombinationen av att vara grounded och samtidigt våga tillåta sig själv att ta del av livets små njutningar. Så tacksamt att få ta del av dessa tankar, då vi tror att många känner igen sig i detta.

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra det synligt.