Best of Nouw

Best of Nouw

Portalen är fylld med liv så att det kittlas ända ut i fingerspetsarna. Våra bloggare har utforskat nya städer, bakat, badat och inte minst suttit bänkade framför fotbolls-EM. Häng med på en fartfylld sammanfattning av veckan! Lifestyle - 8

Vänster: @hedvigliljeroos har besökt vackra Trosa och fick med sig denna otroliga bukett hem! Kika in på hennes blogg för att ta del av mer från hennes helg.

Höger: Gymnasiet var inte en dans på rosor för @corneliavilhelmssoon, ändå gick hon ut med toppenbetyg. Så inspirerande och kul att få ta del av hennes strålande student!

Vänster: "Sommardagar i Dalarna" ja, så titlar @merelleyakoub måndagens inlägg. Att kalla det idylliskt vore nästan en underdrift, för dessa dagar bestod verkligen av allt vi önskar att sommaren ska innehålla!

Höger: Nej men denna dukning är så fantastik, vi vill bara hoppa in i bilden direkt! Det är ingen mindre än @stylesbyalva som delar med sig av sommarens mysigaste middagsbord.

Vänster: @isabelleidaa har solat och badat med sina fina vänner. Vi hoppas på massor av sådana dagar resten av sommaren!

Höger: Självklart var Sverigetröjorna på hemma hos @tiffanykarlsson i måndags när Sverige spelade EM mot Spanien. De var taggade till 1000 och hade självklart dukat bordet med massa gott. Kollade ni också på matchen?

Vänster: @hisweden har besökt vackra trädgårdar i Österlen och har sugit åt sig massvis av inspiration, inte minst har vi också gjort det av detta vackra inlägg!

Höger: @marielyander bänkar oss än en gång med sina smarriga recept, men denna gång med bärrutor som innehåller jordgubbar och blåbar. Mums! Receptet finns såklart på hennes blogg.

Vänster: @juliaelsborg strålar i denna somriga och fräscha outfit, så snyggt att matcha skjortan och kjolen så som hon gjort! Det ska absolut vi ta efter!

Höger: @frulinderoth visar upp före- och efterbilder på renoveringar de gjort i sitt hus, men även i sin trädgård. Wow säger vi bara!

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra det synligt.