Best of Nouw

Best of Nouw

Vardagen blir en annan nu när juni månad är i full gång med inget mindre än häng på stranden, studentuppvaktningar, firanden och andra spontana träffar och aktiviteter. Är vi inte alla så tacksamma för att sommaren äntligen är här? Lifestyle - 6

Vänster: @tildablanksvard spenderade en kväll på Gröna Lund med några från sin gamla klass. Så kul att äntligen kunna spendera sin tid på detta sätt!

Höger: Äntligen är sommarlovet här för @albamolin och det inleds med studentmottagningar, frisörtid och massor av fix inför Cesars mottagning. Energin är på max!

Vänster: @celinelundqvists har låtit oss följa med hennes liv på Skottland genom sin analoga kamera, så inspirerande att få ta del av detta levande inlägg tycker vi!

Höger: @beatricebohlin har under sina lediga dagar utforskat stränder på Gotland och har hittat guldkorn som är så fina så att hon nästan trodde att hon var utomlands. Vi älskar att hitta nya favoritplatser!

Vänster: @faannylindh har invigt sommaren med ett underbart collage av bilder från den senaste tiden. Så idylliskt!

Höger: Efter att @trisiaa har bott utomlands under en längre period är hon nu otroligt pepp på att få spendera sommaren i Stockholm igen, så kul att få ta del av hennes sommarplaner!

Vänster: @linnstorm har haft en otrolig helg, tack vare det underbara vädret och ett underbart sällskap. Kika in på hennes blogg för att ta del av mer av detta fantastiska inlägg!

Höger: Nu när sommaren äntligen är här känns det på något vis lättare att vara mer spontan, precis som @amandasääv har varit! Hon och hennes vän åkte ut till Varamon för en picknick. Så mysigt tycker vi!

Vänster: Strandhäng, vinkväll, jobb och familjemys - ja, så har @sofilagerback spenderat sina senaste dagar.

Höger: @johannaforslund har maxat myset i solen genom att träffa sina efterlängtade vänner. Känslan av att äntligen få umgås med kompisar som bor på långt håll är svårslagen!

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra det synligt.