Best of Nouw

Best of Nouw

Bruncher, varma promenader, fynd och Nouw-comebacks - ja, så spenderas den förgående veckan av våra fantastiska bloggare. Sommaren är runt hörnet och gemensamt är att många inlägg är fyllda med mängder av energi! Lifestyle - 2

Vänster: @santonia helg har varit händelserik men även bestått av välbehövlig återhämtning. De har haft vänner över på lyckad trerättersmiddag, firat sin pappas sambo som fyllt år och gått runt i den fina naturen runt Görvälns slott.

Höger: Men kolla in denna fantastiska brunch som @emmapetersson åt i helgen! Det blev även lite shopping till nya lägenheten. En perfekt helg helt enkelt!

Vänster: @fridaarvida har samlat ihop massor av fina bilder från några fantastiska dagar som bestått av grupparbete, promenader, fotografering, grillning och massa annat som ger otroliga mängder energi!

Höger: @0liviaplan och hennes vän har fixat sina naglar inför studenten, så fina de blev! Kika in på hennes blogg för att ta del av de andra vackra bilderna från hennes vecka.

Vänster: @wilsoon berättar om sina förbättrade sovrutiner och att hon börjat träffa en ny psykolog. Hon visar även upp denna otroliga väst som är hennes senaste second hand fynd. Ett väldigt fint inlägg helt enkelt!

Höger: @interiorjackie invigde sin nya picknickkorg med en frukost vid havet. Så mysigt sätt att starta dagen på!

Vänster: "Vansinnigt goda och väldigt chokladiga kladdkakecookies", ja så beskriver @saraboman detta mumsiga recept. De ser minst lika smarriga ut som beskrivningen! Receptet finner ni på hennes blogg, såklart!

Höger: @ellicalundgren kickstartar sin blogg med denna vackra bild efter några månaders uppehåll. Så kul att få ta del av hennes vardag igen!

Vänster: I New York har sommarvärmen anlänt och @sofiewaidringer har absolut tagit vara på de varma dagarna! Hon har varit på brunch, kollat i butiker och njutit av goda drinkar.

Höger: Denna vackra solnedgång fångade @elinstenvall på bild när hon var i sina kusiners mysiga stuga. Inlägget består av längtan efter sommaren och hur viktigt och motiverande det är att även nu ha någonting att se fram emot, fastän vi är mer begränsade på grund av pandemin.

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra det synligt.