Best of Nouw

Best of Nouw

Fastän maj inte riktigt är så varm som vi önskar så består månaden ändå av fantastiska ögonblick som är värda att ta vara på. Den senaste bloggveckan har varit fullspäckad med just sådana, vilket vi lyfter här i veckans Best of Nouw! Lifestyle - 5

Vänster: Trädgårdarna börjar verkligen vakna till liv nu, vilket @louiseanderssons kan instämma. I hennes trädgård växer bland annat hägg, vilket vi kan se på denna fantastiska bild. Det måste lukta helt underbart!

Höger: @stinabonander verkar ha haft det supertrevligt när hennes vänner kom över på balkongmiddag. Det är inte mycket som slår god mat, bra sällskap och roliga brädspel.

Vänster: @jessieskold har under veckan skrivit ett otroligt viktigt inlägg med den sammanfattande titeln "20 saker vi tjocka är otroligt trötta på att höra". Att kommentera andras kroppar är aldrig okej och alla är så otroligt vackra precis som de är! In och läs!

Höger: @wilsoon har storrensat sin garderob och tagit med oss under hela processen. Inspirerande och kul att få ta del av hur just hon rensar och vad hon gör med kläderna hon inte längre har någon användning för. Inte minst är hon nu startklar för sommaren!

Vänster: Citronbullar med vanilj och mandelmassa, hur somrigt och gott låter inte detta! Dessa bullar blir ett måste att göra! De är gjorda av ingen mindre än @ebbasfika och receptet finns på hennes blogg!

Höger: Nu dog vi sötdöden! @franzenamanda mamma föder upp pomeranianvalpar, så gosigt!

Vänster: @emiliakarlsson laddar upp med en överblick på veckans måsten, höjdpunkt, värre och blogginlägg. Och inte minst med denna fräscha outfit. We like!

Höger: Lite regn och rusk stoppar inte dessa två från att ha kul utomhus! Kika in på @lexochlogan blogg för att ta del av deras regniga dag!

Vare vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra det synligt.