Best of Nouw

Best of Nouw

Det är andra veckan in i maj och vi börjar äntligen få ta del av sommarvärmen på riktigt. Vardagen fylls med soliga promenader, fotograferingar och diverse utomhusaktiviteter. Våra bloggare bubblar av energi helt enkelt! Lifestyle - 4

Vänster: @sisselhjarpe har fixat och donat i sin vackra lägenhet. Hur mysig ser den inte ut att vara? Mer bilder finns självfallet på hennes blogg!

Höger: @teamjeppsson red för första gången ut på sin unghäst Lejon i veckan, som även fått lite nya saker. Det var allt från nya ryktborstar till ett nytt flugtäcke, så kul med lite nytt!

Vänster: Här är en av alla vackra bilder från @emeliethuresson fantastiska gravidfotografering! Wow säger vi bara, och så härligt att kunna föreviga tiden i bilder!

Höger: Nej men hallå, hur gott ser inte detta ut då?! Choklasbollstårta med vit chokladmousse. Recept finns såklart på @matgladjemedjessica blogg!

Vänster: @stinaholm har haft full rulle, men ändå hunnit med njuta lite av den otroliga sommarvärmen som äntligen anlänt. Vi hoppas att värmen är här för att stanna!

Höger: @kajsakettisen är tillbaka i London efter några veckors vistelse i Sverige och har sammanfattat sin vecka i otroligt vackra bilder, bland dessa även detta foto som visualiserar när hon var i Notting Hill!

Vänster: @bysborn berättar om sina bästa köp till sina barn och varför det är så fantastiskt med studsmattor och käpphästar. Superkul att ta del av, och inte minst blir vi också sugan på att få hoppa lite på en studsmatta!

Höger: @louisekihlgren har under veckan publicerat före- och efterbilder från köksrenoveringen hon gjorde för ganska exakt två år sen, och med det berättar hon hur nöjd hon fortfarande är! Så fint som det blev förstår vi verkligen varför! Kolla in skillnaden på hennes blogg! Bilden visar hur köket ser ut nu.

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra det synligt.