Best of Nouw

Best of Nouw

Nu är våren här på riktigt, vilket inte bara känns i luften utan även för våra fina bloggare som välkomnar värmen med öppna armar! Med andra ord så sprudlar energin genom utflykter, bakning, vårstädning, DIY's och inspirerande outfits. Här är några inlägg som vi uppmärksammat från veckan som varit! Lifestyle - 5

Vänster: @keereweer spenderade sin lördag på Ödeshög och Alvastra klosterruin vid blått vatten med en av sina vänner. De verkade ha det hur mysigt som helst i strålande sol och bilderna avspeglar hur vackert det var!

Höger: @celineeriksson hade en solig och mysig helg i både Filipstad och Örebro som bestod av bra sällskap, strosande på stan och god mat!

Vänster: @linahusberg har under helgen hängt på landet med strålande väder och 50-års firande. Vilken superhelg! Som hon själv skriver så är det både väldigt skönt och behövligt att komma från stadsbruset med jämna mellanrum.

Höger: Att @evelinajosefines är helt tagen av iskaffe, och vad passar inte bättre än en läskande kaffe såhär i vårvärmen?

Vänster: Att säga att vi tappade hakan när vi läste att @saraboman bakat en kärleksmumskaka vore en underdrift! Detta mumsiga recept måste verkligen testas! Självklart hittar ni det på hennes blogg!

Höger: Vi får ta del av @feliciamagelsen helg i bilder, som består bland annat av god mat, frisörbesök och inte minst hennes inspirerande outfits!

Vänster: Åh vad härligt med promenader när blommorna börjar vakna till liv och när fåglarna är påväg tillbaka. @tiffanykarlsson har varit på en härlig långpromenad tillsammans med sin pojkvän och vovven Kaya.

Höger: @sofiiaeklund tar sina gamla ljusstumpar och skapar dessa nya trendiga ljus! Toppen sätt att både värna om miljön och spara pengar! Steg för steg till hur hon gör finns uppe på hennes blogg.

Vänster: @idasbakstund har bakat dessa fantastiska cupcakes med en hemlig godisgömma. Mums! Receptet hittar ni givetvis på hennes blogg!

Höger: Det är dags att göra växthuset vårfint och @carroat får hjälp extra hjälp av barnen! Det planterades bland annat tomater, jordgubbar och gurka!

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.