Best of Nouw

Best of Nouw

Tredje advent är förbi och inlägg med luciatåg, julgranar och vintriga utflykter har synts på Nouw den här veckan. Nu längtar vi till julen som aldrig förr! Lifestyle - 17

Vänster: @maawl har i veckan haft fullt upp med sitt butiksjobb, men hon hann i alla fall med att knäppa den här fina bilden! Så vacker!

Höger: Hur brukar ni göra med klappar under granen? @deoliveira brukar oftast lägga dit dem dagen innan julafton, men i år ligger de där redan nu och väntar. Vi tycker det ser väldigt mysigt ut!

Vänster: I söndags var det Lucia och @lillaros och hennes familj firade med ett familjetåg. En så kul sak att göra med hela familjen!

Höger: Såhär vackert har @sophienorrbomse hos sig i Norge. Snacka om julkänslor!

Vänster: Påtal om julkänslor, hur fint hade inte @merelleyakoub gjort det inför tredje advent? Vi älskar alla dessa adventsbrunchar!

Höger: @agnesmathilda firade sin födelsedag med familjemys och grillade marshmallows. Hur mysigt? Grattis i efterskott Agnes!

Vänster: @emmajjohanssson blev nyligen överraskad av sina vänner med en fantastiskt fin babyshower. Blöjtårtan är ju för söt!

Höger: @elinemacornelia och nästan helt nyfödda Esther var iväg på en vintrig promenad i veckan. Kallt, men härligt!

Vänster: Den perfekta vinterjackan har väl ändå @alvasperle? Varm, snygg, mysig, vad mer kan man önska?

Höger: @kajsakettisen bor i London och besökte i veckan ett av sina favorit caféer, EL&N Café. Ser så gott ut!

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.