Best of Nouw

Best of Nouw

December är äntligen här och vi närmar oss redan andra advent. Den första snön har kommit på många platser och julbaken är minst sagt igång. Häng med och se vad våra bloggare har haft för sig den första veckan av årets sista månad! Lifestyle - 7

Vänster: @saranassen spenderade sin lördagmorgon på den lokala marknaden och fick med sig ett gäng blommor hem. En så mysig start på helgen!

Höger: På flera håll har den första snön kommit den här veckan och likaså hos @mingyllenesparv som njöt av den under en morgonpromenad. Hur vackert är det inte?

Höger: Madeleinekakor med saffran låter precis som något vi gärna fikar på nästa advent. In och kika hos @fredagskakan för recept!

Vänster: Hur fina är inte @linn_storm och hennes lilla Ines tillsammans? Så vacker bild!

Vänster: @cdotter är mitt inne i en intensiv period av uppsatsskrivande. Tur då att man kan gå ut för en paus och mötas av detta vinterlandskap!

Höger: December innebär att det äntligen är dags för julkalendrar. Vi tycker denna som @beattriicees har ser himla mysig ut!

Vänster: @sofiahagberg har i veckan maxat julkänslorna med bak av lussekatter, julpynt och julmusik. Helt rätt tycker vi!

Höger: December är årets mysigaste månad, i alla fall om ni frågar @jhesselroth. Vi är helt klart beredda att hålla med!

Vänster: @emiliaekberg dukade i söndags upp en sån här fin adventsfrukost. Ser så gott ut!

Höger: Vi älskar @duvetmaries outfit här! Rutigt och chunky boots känns ändå en svårslagen kombo?

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #BestofNouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.