Not published

Best of Nouw

Best of Nouw

Sista veckan i november och första advent ligger alldeles runt hörnet. Detta börjar även synas hos våra Nouw bloggare som berättar om snöiga dagar, julpyntande och vintriga utflykter. Spana in några av våra highlights under veckan, garanterade att höja dagens mysfaktor!  Lifestyle -

Vänster: Hur fin är inte @torils outfit här då? Ljuset, väskan, kappan. Vi gillar samtliga!

Höger: @victoriarodjevi undrar om det finns någon bättre start på dagen än just pannkaksfrukost och vi är tveksamma. Så lyxigt och enkelt på samma gång!

Vänster: I veckan testade @sofiiaeklund att göra hemmagjord ingefärsshot.. Ett perfekt sätt att boosta kroppen lite extra samtidigt som det definitivt kommer få en att piggna till på morgonen. Recept hittar ni inne på Sofias blogg!

Höger: @ronjanorlen och hennes hund Toijko älskar att vara ute på på promenader med sina kompisar. Vi kan förstå varför när det är så här vackert ute!

Vänster: Inne hos @belliblonkan hittar ni ett läsvärt inlägg om det här med att jämföra sig med andra. Kloka ord och reflektioner!

Höger: @beatricebohlin var i veckan ute i Färnebofjärden och promenerade. Dagen bjöd på strålande väder och grillad korv i tunnbröd. Så mysigt!

Vänster: @celinelundqvists dagar består av plugg och presentationer varvat med bildredigering och ännu mer plugg. I helgen ska hon i alla fall äntligen dra igång med julpyntet och glöggdrickandet. Helt rätt tycker vi!

Höger: Julpynt i all ära men vi tycker också att julfikat är minst lika viktigt. @erikasfikastunds recept på saffranskladdkaka måste vi bara prova!

Vänster: @emiliaapetterssons var i helgen på utflykt med sin familj och besökte bland annat denna fina utsiktsplats. Så vackert!

Höger: Födelsedagsfiranden och årets första snö gjorde @melindagustavsson så här glad. Visst är det något magiskt med årets första snö?


Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #BestofNouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.