Best of Nouw

Best of Nouw

Det må vara den gråaste månaden på året, men det syns inte här på Nouw. Härliga recept, modeinspiration och peppiga inlägg varvas om vartannat och vi älskar det. Tack alla Nouw bloggare för att ni gör november lite mindre grått!  Lifestyle - 14

Vänster: Tycker du att hallon och mörk choklad är en lika magisk kombination som vi gör? Då måste du prova denna chokladtryffelkaka med hallonganache! Recept hittar du hos @cissisbakning.

Höger: @belladellermark berättade i veckan att lilla Céline har börjat säga "mamma" nu! Ett så fint ögonblick!

Vänster: @enligtmalin och hennes hund Bianco var i veckan på ett härligt träningspass tillsammans. Hur mysigt ser inte det här ut att vara?

Höger: Har ni börjat julpynta? Efter att ha sett hur mysigt @frulinderoth gjort det hemma hos sig vill vi genast ta fram vårt pynt också!

Vänster: Det här med självförtroende kan vara ett svårt och knepigt ämne. @matildaberlin skrev i veckan ett inlägg om just självförtroende, hennes egen resa och hennes bästa tips för att höja självförtroendet. Ett inlägg alla borde läsa!

Höger: Inget livar väl upp en mörk novemberdag som lite färg? Vi älskar @sofiahaags pastell lila tröja (och hela hennes outfit!).

Vänster: Renovering av lägenhet, nytt kök, jobb, skola och en massa däremellan. @frejaknutssons dagar är fyllda till bredden och vi älskar att även vi får hänga med på ett hörn. Så mysigt!

Höger: En jul i sitt egna hus på landet? Det är precis vad @adinaaksoy längtar till just nu och om bara några dagar tar hennes familj sitt pick och pack och flyttar just dit. Vi älskar att se drömmar som går i uppfyllelse!

Vänster: Vad är egentligen skillnaden på att fota i RAW format och i JPEG format? In och kika hos @veralouiise som har skrivit en stor guide om ämnet. Så bra information!

Höger: Efter att ha sett @ragnas i denna outfit känner vi att chunky boots och stickade klänningar är ett måste i vinter! Perfekt kombo!


Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga
#bestofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.