Best of Nouw

Best of Nouw

Härliga recept, outfit inspiration, behind the scenes och vackra texter är bara några av de saker vi kunnat läsa om hos alla Nouw bloggare den här veckan. Vi älskar att få följa med er i vardagen och få ta del av vad ni gör!  Lifestyle - 8

Vänster: Ugnsgratinerade äpplen med krispig kanel muesli och turkisk yoghurt? Låter som det perfekta mellanmålet! In och kika hos @corneliaeri för att se exakt hur hon gjorde!

Höger: @desires spenderade förra helgen med sin familj, något som hon verkligen uppskattar och som gör henne så lycklig. Vi kan bara hålla med, så mysigt med familjetid!

Vänster: @idaakappelin bjuder alltid på så fina outfits! Kanske tillhör det jobbet då hon faktiskt jobbar som personal shopper i en klädesbutik? Så mycket inspiration oavsett!

Höger: Hos @amandatlindberg kan man alltid hitta fina texter. I veckan handlande en om att man får lov att ångra sig, att vi står inte fast på en plats och att du kan börja om från början närsomhelst om du så vill. Så viktigt och fint budskap!

Vänster: En vän att prata med, en polkalatte i handen och en promenad ute bland alla höstlöv. Det är just vad @maawl sysslade med i veckan och det låter verkligen som ett vinnande koncept!

Höger: Hur magisk ser inte denna brunch ut som @isabylund varit på? Sirap på amerikanska pannkakor kan ju vara något av det bästa som finns?

Vänster: @patriciaespe inreder alltid de mysigaste barnrummen. Kolla bara så fint med ljusslingorna och de små stolarna!

Höger: Hur går det till i den kreativa processen när @helenaengstrom ska fotografera? Den här veckan fick vi följa med i en liten behind the scenes hur hon brukar tänka och hur resultatet blev. Så spännande!

Vänster: @emmyannajasmin var i veckan och tog en promenad i ett område dit hon snart kommer flytta. Att bo nära vattnet har länge varit en dröm för henne och hon är så tacksam över att det snart kommer bli så. Stort lycka till med flytten!

Höger: @fiaberggren älskar arkitektur och att ta promenader i närområdet för att beundra husen och miljön. Så fint verkligen! Hon tipsar även om att ta många promenader för att ge lite struktur åt vardagen. En knep som verkligen har funkat för henne!

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.