Best of Nouw

Best of Nouw

Marraskuun alussa bloggaajamme alkoivat miettimään joululahjoja, tekivät herkullista hummusta ja kertoivat perheenjäsenistään muun muassa isänpäivän kunniaksi. Lifestyle - 3

Vasen: @theburrowsbookshelf on kiinnostunut kirjallisuudesta, ja teki blogin juuri lukemiaan kirjoja varten. Tervetuloa Nouwiin!

Oikea: @koyhashoppailija totesi, ettei kaikki aina mene niinkuin Strömsössä - mutta pieniä vastoinkäymisiä tapahtuu kaikille!

Vasen: @utulilja kertoi 5 eri faktaa veganismista, jotka kannattaa ottaa korvan taakse muutenkin.

Oikea: @reettapelli pohti kestävämmän kulutuksen 1in-1out -periaatetta, jossa yhden vaatteen ostaessa täytyy 1 heittää pois.

Vasen: @bysofiajosefina jakoi jo ensimmäisiä joululahjaideoita - jos sitä olisi tänä vuonna ajoissa joululahjaostoksilla!

Oikea: @slowandsimple jakoi kaksi herkullisen näköistä hummusreseptiä herneiden ja aurinkokuivattujen tomaattien ystäville.

Vasen: @jennyjanette piti vuoden tauon blogistaan, mutta on nyt palannut takaisin kirjoittelemaan!

Oikea: @beinspiredbymea kertoi elämästä erityislapsen kanssa, ja kuinka palkitsevaa on ollut esimerkiksi kommunikoinnin opettelu lapsen kanssa.

Vasen: @kerranitserakas kirjoitti ihanan kirjeen isälleen isänpäivän kunniaksi!

Oikea: @aurorabinder jakoi tunnelmallisia kuvia asunnostaan, jossa hän yhdistelee sekä uutta että vanhaa.

Valitsemme joka viikko bloggaajiemme parhaat palat ja jaamme ne Best of Nouw-artikkelissa. Muista käyttää hashtagia #bestofnouw niin sinullakin voi olla mahdollisuus näkyä täällä!