Best of Nouw

Best of Nouw

Det är ny månad - juni; månaden då sommaren invigs på riktigt! Fastän att Nouws flöde har blomstrat av bilder i färg har det också varit mycket tankar som har försiggått hos bloggarna. Tankar som rör allt från rasism till psykisk ohälsa. Sammanfattningsvis har första veckan i juni alltså bjudit på en del händelserika dagar.  14

Vänster: @clarapesch skrev i veckan ett långt men väldigt lästvärt inlägg om hur hon för inte så länge sedan fick reda på att hon har diagnosen ADHD.


Höger: @ellendelin njöt av det fina vädret i Göteborg genom lyxa till förra veckans fredag. Det var drinkar ute och mat på resturang som var det som stod på schemat.

Vänster: Att vädret har stor påverkan på humöret det kan @juliafrostensson verkligen instämma på. I veckan när temperaturen steg över 20 grader, upplevde hon hur ett lyckorus spred sig genom kroppen. Det firades bland annat med jordgubbstårta.


Höger: @amandaparkkinen kan inte göra annat än att länga efter att sommaren skall dra igång på riktigt och med junimånad ståendes i kalendern kunde hon nu äntligen plocka fram de tunna sommarklänningarna.

Vänster: Junimånad må kanske inte ha börjat som @maawl tänkt sig då hon i veckan bröt armen och fick spendera tid på akuten. Dock kom hon till insikt att hon borde vara lyckligt lottad ändå. Det finns trots allt värre saker som pågår just nu.


Höger: @tildakarlsson hade en långhelg ledig och det tog hon verkligen vara på. Det var fix i hemmet, häng på klipporna och skön träning. Dessutom blev det lite mys med den nya killingen som hon fått i stallet.

Höger: @matildaberlin skrev i veckan ett roligt inlägg om hur man skall inreda efter en budget. Hon tipsade om allt från färg, tavlor och second-hand.


Vänster: @ineees har alltid föredragit att fota bilder med en kamera, men nu på senare tid har hon lärt sig att uppskatta mobilbilderna. Bilderna som ger inblick i folks vardag. Till ära av det visade hon själv upp sin helg från mobilens kamerarulle.

Vänster: Förgående veckan var det morsdag, en dag som verkligen borde firas. Någon som reflekterade över detta var @klaralovisaoden som känner sig så lyckligt lottad över att få vara just en mamma.


Höger: Trots hur världen ser ut med corona och allt så har @vdonaldson lyckats finna en bättre balans i sitt liv. Speciellt nu när värmen också är här och hon kan njuta lite extra. Sitta på terassen i bikini och vara ute på havet i båten.

Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.