Best of Nouw

Best of Nouw

Lika snabbt som påsken lämnade har april nästan sprungit förbi. Det märks att Nouws bloggare lever i en dvala mellan vår och tidig sommar. Fastän att vädret drar en ut i naturen kan man ännu inte riktigt ta del av det som sommaren sedan kan erbjuda. Havet må gnistra, men än är det fortfarande kallt.  12

Vänster: Fastän att solen skiner orkar man inte alltid spendera all tid utomhus. @maawl visade i veckan upp en annan sida än alla blomstrade bilder. Vem som helst är nog sugen på den chipspåsen.

Höger: Att fortsätta med rutiner kan vara extra svårt under dessa Corona-tider när allting ser lite annorlunda ut, men en som åtminstone har tydlig struktur för morgonen är
@desireekujala

Vänster: En rolig present eller ett roligt tema för en fest; testa annorlunda öl-sorter. Det gjorde @kajsasven i veckan när hennes kille överraskade henne med lite nya varianter av just öl.

Höger:
@fredrikapersson har köpt ny lägenhet! De ljusa färgerna, det äkta trägolvet och de äldre fönsterna som låter solen skina in, skapar en miljö som många nog hade kunnat tänka sig flytta in i. Grattis!

Vänster: Kanske är det dags för picknick eller en lyxig brunch? - @100kitchenstories gav i veckan tips på det ultimata att äta en vårdag; nämligen pannkakor med jordgubbar och grädde.

Höger: Bara för att man inte kanske vill sitta på en uteservering och trängas bland massa människor, betyder inte det att man inte kan njuta av restaurangmat.
@lineholmgren köpte istället med sig takeaway och satte sig i solen.

Vänster: @sandratheodora spontan-besökte i fredags Barstow i Kalifornien efter att i månader spenderat all sin tid i New Port. En öken - en plats som är häftig att besöka men som man inte vill sitta i karantän på.

Höger:
@foodgeekz skrev ett inlägg om hur du gör den perfekta lemonaden nu till när värmen kommer. Drick den som den är eller varför inte addera den till brunchen med pannkakorna ovan?

Vänster: Över en vecka har gått sedan @rebfre välkomnade sin son till världen och vi har under denna tid fått se allt mer bilder på den lille, samt ta del av hur "bebisbubblan" egentligen är.

Höger: Det är något speciellt med klarblått havsvatten och strålande sol, det tycker i alla fall
@rebeccas som i veckan blev påmind om hur påsken och denna period på året brukar vara en tid med många soltimmar.


Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.