Best of Nouw

Best of Nouw

Nu är våren och mars månad här! Äntligen börjar det kännas att det blir lite ljusare för varje dag. Våren är runt hörnet. Det här har våra Nouw-bloggare hittat på senaste veckan! Lifestyle - 16

Vänster: @sofiahagberg spenderade lördags- och söndags morgonen i sängen med kaffe, långfrukost och en bok, hur mysigt låter inte det?

Höger: @amandassofi begav sig på en tur ut i skogen med sin häst. En ridtur med helt magiskt ljus och klarblå himmel!


Vänster: @desireekujala vaknade i måndags till solsken och begav sig ut på en härlig promenad i Jakarta, till sällskap av en podd. Vilken underbar start på veckan! Vi är inte alls avis...

Höger: @celinelundqvists besökte Disney Hollywood Studios. Vi önskar att vi också fick strosa omkring där, åka berg-och-dalbanor, äta gott och gå på shower.


Vänster: @emmeliesehlin tog vackra gravidbilder vid stranden. Starkt gjort trots kyla och blåst! Himla fint att föreviga unika ögonblick i livet som detta!

Höger: @agnesvera tipsade om en vegetarisk pasta som verkar gudomligt god! Mums!


Vänster: @sarahnyman har flyttat tillbaka till sin familj och sina vänner i Göteborg. Hur skönt är det inte när allt faller på plats och man hittat rätt väg att gå?

Höger: @myjjohansson ställde i veckan ut på Bröllopsmässan, där hon skapade magiskt fint hår och make-up!


Vänster: @andreahedenstedt har börjat blogga igen och vi hälsar henne varmt välkommen till Nouw!

Höger: @belladellermark firade sju år tillsammans med sin pojkvän på Falkenberg Strandbad. Ser hur mysigt ut som helst!


Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Hashtagga #bestrofnouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.