Best of Nouw #7

Best of Nouw #7

Förra veckan fick vi följa med våra bloggare som myste på alla hjärtans dag, gick på dagsbio och firade sin 25-årsdag bland vajande palmer. Vi blev även skickade ett vykort från söder och fick vila ögonen på en byggnad som nästan fick oss att tappa andan. Lifestyle - 21

Vänster: Finland | @johannaturpeinen hade en alla hjärtans dag utöver det vanliga.

Höger: Sverige | Hur ser du ut när du får lov att dricka vin med dina vänner, med en utsikt över fantastiska Marocko? Ja, så här såg @Mawls ansikte ut, när hon fick uppleva just det.


Vänster: Finland | Det finns kappor och så finns det kappor. @SofiasModes nya kappa är så mjuk och skön att hon säger att det känns som att bära en stor filt. Hur mysigt låter inte det på en skala?

Höger: Norge | @maraldesign besökte en tappa-andan-vacker plats i Iran. Ja, ni ser ju ovan!


Vänster: Sverige | @experiencewithlouise skickade oss ett mysigt vyrkort från fotovänliga Portugal.

Höger: I ett annat paradis firade @fannystaaf att hon fyllt 25!


Vänster: @storstadsmamman slog ihop två underbara dagar, fettisdagen och alla härtans dag, och gjorde hjärtformade små semlor.

Höger: @christinesstories drömmer om vår. Och varma vindar. Hon delade sina tankar tillsammans med ett minne från vackra Italien!


Vänster: Vem säger att bio är för kvällstid? @JohannaKindbom gick på dagsbio med tjejerna en dag i veckan.

Höger: Vi fick äran att lära känna @madicken_nilsson lite bättre, då hon delade med sig av lite rolig fakta om sig själv.


Varje vecka handplockar vi fem ögonblick från våra internationella bloggare och fem från våra svenska till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Maila [email protected] och märk mailet med "Best of Nouw".