Best of Nouw #6

Denne uken har det vært reising, eventer og sol på agendaen for jentene våre. Slik blir det fine bilder av, så vi har samlet opp en flott recap til dere denne onsdagen. Legg fra deg hverdagen for et øyeblikk og klikk deg inn for en deilig samling inspirasjon! Lifestyle - 2

Venstre: @saraflaaen har vært på event med Plantasjen og fikk noen nydelige blomster med seg hjem.

Høyre: Været har virkelig vært til å skryte av i det siste, og @sofiekvelland nyter hvert sekund av det!

Venstre: @marieoma har delt noen nydelige franske landbrød! Vi gleder oss til å teste det ut i helgen <3

Høyre: @SiljePauline har spist en nydelig og fargerik frokost denne uken.

Venstre: På marked finner man gjerne skatter og @ingridsolbergs fant mange!

Høyre: Instagramvennlige kafeer sier ingen nei takk til, og @Kajamarie ser ut til å ha funnet den mest instavennlige i hele London.


Venstre: En liten tur over dammen kan de fleste av oss drømme oss vekk til. @mariereierth gjorde drøm til virkelighet!

Høyre: Våren inntar interiøret om dagen og @Fashionjunkiie har fått inn et helt nydelig par med blomster som siste hånd på verket. Så fint!

Venstre: @celinastamper har også vært på event og funnet dette nydelige hjørnet. Ja takk til grønne planter og fargerike vegger!

Høyre: Her hjemme gleder vi oss til påskeferie, men @anneliaaland kom oss i forkjøpet og tok turen til London for noen dager - vi håper turen var helt super <3


Vil du være med i Best of Nouw? Hver uke håndplukker vi øyeblikk fra bloggerne våre til det vi kaller Best of Nouw. Om du ønsker å tipse oss om et innlegg kan du sende mail til tips@nouw.com og merke emnet med "Best of Nouw".