Best of Nouw #48

November blev december och första advent har nu varit. Våra internationella och svenska bloggare har den senaste veckan julpyntat och slagit in klappar. De har ätit god mat, myst i snön och varit på varma härliga platser runt om i världen. En bra vecka med andra ord! Lifestyle - 18

Vänster: Sverige | Trots oron över vulkanutbrottet på Bali njöt @mariellelindahl av hennes sista dagar där, innan hon åkte vidare till Vietnam.

Höger: Norge | Såhär såg @MarenPlatou's första dag i Dubai ut. Hon startade dagen med att cruisa runt på fyrhjulingar och avslutade med att rida kamel i solnedgången. Pretty amazing.


Vänster: Sverige | Det var första advent och @joannajohansson gjorde en adventskalender till hennes barn där de får öppna ett paket varje söndag fram till Julafton.

Höger: Norge | @Kajaand delade ett simpelt recept på pasta med avokado, som ser väldigt gott ut. En riktigt bra kombo för oss som både älskar pasta och avokado!


Vänster: Sverige | Snön har kommit till norra Sverige och @amandamoritz och hennes lilla flicka tycker det är så härligt.

Höger: Hemma hos @Victorialindberg har det julpyntats till fullo. Det ser så mysigt ut.


Vänster: @wiklundlinnea bakade pepparkakor tillsammans med sin familj, till julmusik i bakgrunden.

Höger: @karolinss avnjöt en god frukost på det populära frukoststället Butcher's Daughter i Soho, New York.


Vänster: För @MariaMagdalena blev det våfflor till frukost en helt vanlig torsdag. Snacka om lyx!

Höger: @hannakruth var på julklappsspaning på NK.


Varje vecka handplockar vi fem ögonblick från våra internationella bloggare och fem från våra svenska till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Maila tips@nouw.com och märk mailet med "Best of Nouw".