Best of Nouw #3

Veckan som gick var i vanlig ordning händelserik för våra internationella och nationella bloggare. Man upptäckte nya ställen och destinationer i världen, gjorde proteinpannkakor och unnade sig en dag på spa. Fashionweek i Stockholm drog igång, någon gick en långpromenad i Paris och en annan gav sitt bästa avokadotips. Lifestyle - 21

Vänster: Norge | @annemwidvey gjorde smaskiga och nyttiga proteinpannkakor.

Höger: Sverige | @ainoanavarro postade en part II av hennes Skottland-tripp den ifrån den här hösten.


Vänster: Sverige | @mariellelindahl's reser fortfarande genom Asien och förra veckan ankom hon till en ny destination: Sri Lanka.

Höger: Frankrike | Det bästa sättet att spendera en ledig dag i Paris är enligt @theseeker, att ta på sig ett par bekväma skor, gå ut på gatorna och bara gå vart dina ögon och nyfikenhet tar dig. Exakt det gjorde hon en dag förra veckan.


Vänster: Sverige | Mamma @joannajohansson och mini matchade i ananaskläder..

Höger: Fashionweek Stockholm drog igång i söndags och @vendelasara bland andra var på plats!


Vänster: @carolinalingh spenderade en dag ute i djungeln. Första stoppet var vid den här jättestora gungan som hänger i två palmer ut över djungeln.

Höger: @fannyps unnade sig en lyxig spadag på Falkenberg Strandbad.


Vänster: Vi alla har nog råkat ut för att man köpt en lite för omogen avokado när man planerat att äta den direkt. I veckan gav @inthemakingbyc oss tips på hur man får en avokado mogen på bara 25 minuter. Läs hennes grymma tips här.

Höger: @rebeckastlund bodde på hotell och firade årsdag med en fin utsikt över Stockholm.


Varje vecka handplockar vi fem ögonblick från våra internationella bloggare och fem från våra svenska till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg? Maila tips@nouw.com och märk mailet med "Best of Nouw".